jemput datang raya eh~

assalammualaikum...


sekarang dah raya kelima..
eh korang dah abeh raye ke?hehe
mesti belum lagi kan???
haaa rayer la korang...
syifa dah kod setakat neyh je..
nnt syifa sambung raye lagi..hehe...bole ke cam tu?
hahaha..


shopping lagi..

good evening korang..

hari ney sepatutnyer balek kampung tau..
haaa tapi ade la masalah sket so balek la with my kacakkk kacak brother esk...
haha..
tibe2 je cam malas nak balek.. "Abah, tanak balek kampung bole ta?" haahaha..
tnye cam tu memang kena sound baekkkk punyer..
so tadi petang memang busan tahap gabann la..
dunno what to do..
calling2 orang..haha tade keje...dah la kredit hp pun chepputt je..

blablablablablablabla..

RayaRayaRaya


Munink Munink
Assalammualaikum seMuanyerrr..



hari ney kite pose lagi, belum rayer lagi tau..
haa so sape yg dah rayer ikot kalender mane?zaman kuno ke?hehe...
jangan marah naa...tak baek..bulan pose ney..sape ta pose bersebab tu dimaafkan..
wee~~



kisahnyer gini,
eh korang sahur pe tadi?ke korang ta bangun?setengah org malas bersahur...kuat la org tu..tahniahTAHNIAH..hehe
syifa sahur roti Gardenia~ tarukk kaya..huuu aku kayaaa !!bukan diet tapi tadi sahur syifa kurang selera je..entoh lerr nape...pagi ney mula saket perut..amek kau.,.padan muka...


the Title was RAYArayaRAYA

Assalammualaikum..





y'all pose ta neyh?hehe Syifa of coz la pose..OMG dah nak rye dah..
fenink2 shopping ta abeh lagi..haha..girl keje shopping je..normal la tu kan..
life is better with shopping with lots money..hahaha
sebenarnye Syifa sebak biler tibanyer raya..Syifa dah 4 tahun raya without MAMA.. MAMA Syifa dah meninggal lama dah.. (4tahun yg lalu )... time tu Syifa form one.. time last raya tu arwah memang tgh saket pun..sebak gler bila ingat time arwah pkai baju kurung raya tu walaupun tengah saket n arwah kuatkan diri duduk kat katil dengan ABAH and kami 5 beradik gilir2 salam dengan arwah and ABAH..time tu memang sedih tak terkata lah..tapi nangis dalam hati je..tanak arwah tahu..kan best if arwah still alive..mesti raya Syifa lebih bermakna..