jum layan shisha

Assalammualaikum to reader sekalian ..


entri tuk hari ney syifa nak share pasal kegiatan hisap menghisap ney .. hisap apa ? shisha !! shisha !! haaa penahkan anda hisap benda alah tu ?? eeiiwww i ta kuasa ok .. HAHA .. tada baeknya layan shisha ney.. cayaa la .. penah gak orang kata layan shisha baek dari merokok .. uuuu pada hakikatnya pada benda alah yang namanya SHISHA dan juga ROKOK ... em ta kesah apa brand or apa apa perisa sekali pun .. benda alah tu tetap HARAM pada hakikatnya .. sebab .. benda benda alah tu bole memudaratkan kesihatan .. ye la kan .. bila sedut benda benda alah tu korang mesti layannn pastu khayalkan ? haa ..

pada korang yang rasa diri korang Islam yang layan shisha .. insaf insaf la eh ..
cuba korang baca sepatah dua kata kat bawah ney .. pe lagi scroll down la tetikus tu ..

JenjalanPegiRumahBaru

lokasi::bertamperdana2kepalabataspulaupinang

;: ney my hand with my little brother yg kiutmiut tu ... LOVE our GREEN ^_^::


He's Beautiful OST Music Video



sayapunyahnewhobbysekarang!

maen gitar ?? hobby tu nanti nanti kot .. kelas pun ta carik lagi kat mna lokasi .. haaa COMING SOON .. bila zaman punya coming .. tatau la .. ^_^

I AM . . . . . . . .

Assalammualaikum bloggerblogger semua~!

adoi dunno what to do ney ..
time sekolah dulu ada ja benda nak buat ..tade time free langsung ..
kadang2 sampai BUKU pun ta sempat baca ,..HAHAHAHA ..

oh noo ... i miss my SCHOOL life ~ damndamn i HATE this feeling .. HAHAHA
JEALOUS wen saw my lil brother SHOPPING for school stuff ..
alahai North Star's shoes and and my purple unifrom .. (buku tanak !tanak!! )
HAHAHAHAHA .. this is memang gilerr la wey ..

haaa i nak share dengan u guys ney i mengidam benda ney lama tau ..
last last 2 week camtu i ask my 3rd brother to buy it for me .. but BUT my 3rd brother said ... "NO , u pegi beli sendiri la .. " i pun ape lagi kua muncung panjangpanjang ... T_T
hah .. dushdush .. i WANT !!!!!

haa yesterday yesterday ... u guys know ..
my 2nd brother lak yesterday , he back from workkk ..
he bring back .. OMG !!

Santa datang !!

auwwwcakkkkkcakkkk ~

how are u semua ?? sehat ? haa goood~ ..
ney nak citer la skit .. semalam frust gle kot .. em mna ta frustntnyerrr internet demam sah2 masuk ICU ..haha .. menguji tahap maximum kebosanan kot .. dah tu kat tv la tade cter best ..
cter tuk budak2 skolah yg cuti skola ade la. ..hahaha ...

so so so ..hri ney alhamdulillah internet dah C me dah ..hahaha ..
kureng la skit bosan tuh ..kalau asyik mengadap laptop je pun boring gak kan kan kan ?
syifa nak membanting tulang cuti ney ..ceycey .. TAPIII tak dapat keizinan dari Abah lak ..
adoii impianku terkubur suda ...
kalau fikir dari segi +ve mungkin ade hikmat kan nape Abah ta bg kan ..
haa so apa plan duk umah ?haha pe lagi jadi POOH la.. hahaha

the real life begin ..

morning morning ..


dah breakfast ke smua ?ke ada je yg belum bangun .. HAHA
to anak dara sekalian ta baek bangun lewat2 ..
nanti kawen lambat .. HAHA
hari ney cam boring je .. no outing .. postpone besok .. T__T
tapi tape esok bole jmpa kawan lamaaaa dlu2 time skola rendah ..
tahun 2000-2004 ..dah lama ta jmpa dorg .. cam mne eh rupa rupa paras dorg ..
berkumis ? berjanggut ? tinggi ? gempal ? gelap ? vogue ? terbantut syifa ~! HAHA
tunggu je esok tengok dorg lak ..
toing toing toing ..

itz our LAST DAY not our last meeting

hola good evening all ~!

seperti tersedia maklum .. hari ney comfirm last day .. last exam ..
to sesape yg still exam tu chaiyok chaiyok naa ~

haaa ingat tau ..
today is our last DAY bukan our last meeting ..
so please FAHAM eh .. HAHA .. tamo2 hilang tau ..

tadi de je bebudak sengal ..cakap syifa sombong .. bila dah tegur nyer bole buat dunno ..
sepak lajulaju kang .. HAHA ..

exam tadi so far so good .. hope can maintain the marks .. insyaALLAH amiin ..
ish pe neyh citer pasal exam ney .. abeh dah .. buang2 jauh
so now we think about our NEXT (future) ^___^

ney haa de skit koleksi muka2 budak riang habes SPM ~ HAHA


:: seni sampai ke baju .. time balek ta pasal2 kena sound dengan PK Hem ... *lu poyo ar , nak happy2 skit pun bole* baju tu comfirm sangat dah ta basuh .. HAHA bia sampai reput sendiri ... TERBAEKKK ::



:: muka semua ta bole belah !! sebenarnye macam agak teruja and terkejut ..maklum ar last jadi student la katakan ::

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

so what's NEXT ?
syifa ney poyo ar kan ?dah nak pikir NEXT2 dah .. relax luu ~
HAHA .. whatever la... kita kena selalu pikir ke depan .. baru sentiasa dapat majukan diri sendiri .. up to date .. HEHE.. sekurang2nyer ade matamat hidup kan.. haa~
hari ney je berkobar2 esok lusa atas katil membuta .. HAHA

teringat lak leteran PK Hem tadi ..
" hari ney kamu gembira .. esok lusa tapun 2,3 minggu lagi baru kamu sedar .. haa time tu tingin nak baca buku balek la, tme tu gak rasa insaf.. tibe2 tingat kat cikgu2 , sekolah la .. "

HEHE .. betul tu .. sape mau jadi macam tu ?gila talak .. !

bak kata cikgu Budi .. " lepas SPM adalah permulaan hidup kita .. banyak lagi benda yang akan kita hadapi dan tempuhi.. "

nak tau sape cikgu Budi ?

ney haa gamba cikgu Budi ..
korang kenal cikgu Budi ? HAHA .. ney Qi Razali la ..
dia kan penah berlakon dalam cter Blogger Boy dlu .. dalam cter tu dia as Cikgu Budi ..
sebab dia part time ajar tuisyen .. haaa .. HEHE
episode bape tah dia cakap macam kat student SPM dia ..


-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

soo ..
today jugak berakhir la cter2 kechik dari si budak kechik about school life ..
syifa tau mesti de yang boring baca citer2 syifa kan ? ye la kan cter budak2 .. haa
tape2 faham sangat ..
eh jap jap ..
berakhir citer pasal skolah je tau ..
daily life still go on sampai .........mne eh ?? ye la ye la sampai selagi syifa mampu la..



so dengan rasa hormat lagi bangga .. HEHE

saya BEBAS SUDA ~!!!

:: sorry la muka saya buruk .. npe ta puas hati ? eh bukan2 saya memang budak comot bukan buruk .. saya cuma budak comot yang comey dan dan happy go lucky .. haa etu baru saya ~! ::


syifasyazana

the moment that i was waiting for a longggggg time

selamat pagi dunia ..
alhamdulillah bersyukur saya pada hari masih lagi diberi nafas ..
mengadapnyer saya depan laptop abang saya ney dengan sengaja nak share something ...
hampir sebulan saya tidak meng-update blog saya ney ..

seskemnyer saya pada hari adelah kerana kerana kerana
hari ney

!~ LAST DAY FOR ME AS A STUDENT ~!

Perpisahan yang sementara ..

haha gedix je ney ..
hey hola meownink !

dengan bangganyer nak type kat sini yang today is the last day ..
0wh My Gucci ! last day tu ..

lepas ney nak pegi berjuang dan berkorban .. *semangatsemangat*

em SPM ~
y kena ada SPM meh ??

syifa target "A" la kan ..
Bahasa Melayu
English
Mathematics
Science
Pendidikan Islam ..

insyaALLAH .. selalunyer thats subjects yang lulus and OKey ..
ishhh tiba2 dup dap dup dap neyh ..

em dah dah .. mikin fening talk about this ..
nakk tenang ...!

esk exam Bahasa Melayu kertas 1 dan 2 and Seni bulat2 it means objective paper la.. hehe

end end on 13th nov at 1701 (05.01pm) .. 0h Gucci i cant wait .. weeee~
exam pun belum gedix pikir ble nak habes .. haha

mulai hari ney syifa akan berpisah dengan orang2 yang syifa berganda sangat sayang !! *kejap je tau*
pastu kena berpisah dengan ape yang salu buat ..heee ..
em ape lagi eh ?? banyak benda laa kena berpisah ney ..
haa itu je kodd .. tatau nak tulis pe dah ..

haaa ok ok .. nak pegi dah ney .. pegi melantak jap ..
tambah stamina .. tambah tenaga .. then nak pegi tambah ilmu ..
haaa ok ok ..

kalau terkasar bicara , terkutok ke , terbuat sesape terasa dengan sengaja atau tak ..
syifa susun sepuluh jari mohon maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki .
doakan kejayaan syifa ~!!


.:syifasyazana:.

4 tahun ~

Nov , 11 , 2006 .
4 tahun dulu ..
jam 11 .15 pagi ..




i was ansewring paper Sivik for final exam ..
i was 13 years old ~
everyday after school , daddy and i went to Kedah Medical Centre .

about around 1 to 2 weeks ..
tengah jawab paper Sivik ..
2 prefect came to my class and called my name ..
time tu i was wondering why ..
my History teacher said ' tabah ye ~ '
i was what but i'm not asking her ..
so walk to pejabat i saw my daddy ..
a few second later my abang also there ..

my heart beat like dup dap dup dap gle nervous ..
daddy said mama tenat .. that time daddy sound like mcm ta sampai hti nak tell us ..
i felt like nak crying dah ..
i went back to my class to back my bag same with my brother ..

in the car ..
if i not mistaken kat higway Alor Setar, daddy ask me and my brother to baca al-fatihah..
then daddy said actually mama dah meninggal tadi ..
my brother nangis kuat sgt ..
but i can control myself and i was still cant believe it ..
i wanna see with my eyes ..

arrived at the hospital ..
nak lift to level 5 ..
get in the ward ..
the pihak hospital dah siap kapan ..
em time tu i cant control myself ..
i ran out ..
YA ALLAH .. only ALLAH know what i'm feel time tu ..
it very hard for me ..


Today dah 4 tahun Mama not with us ..
rindu tu tayah cter mmg sangat2 pun ..
if time can UNDO , i nak the time that i can spent all my time with my Mama ..


YA ALLAH , cucurilah rahmat ke atas Rosemina Saad ..
Tempatkan mama dengan orang2 yg beriman ..
Ampunkanlah segala dosa2 yg telah mama lakukan ..
Jauhi mama dari seksa kubur dan api neraka ..
Amiin ..
Al - Fatihah ~

Baby I Love You ♥

Today at school ..

macam @%$#&\ ..
sorry to be rude with this post .. hihihi
my mood now tension .. and tension why ??
emm ...

today i woke up like always , 6.15 am ..
take a bath about 8-10minutes ..
dressing , dress up , pray all about 30- 45 minutes .. haha perempuan kan ?? normal laa..
around 7 ten keluar rumah and started my journey to beloved school ..
arrived about 10 minutes * malas malas *

in school !!
WTF !! where's my gang ?? they not coming ?? F la ..
didnt tell me pun last nite ..
shit shit shit !!
i'm alone alone alone ..
seorang tanak datang abeh semua tanak datang ..
so how Malaysia gonna maju ?! hehe

1st period - Formal Assembly but today very special .. no singing 3 songs ! haha

adakah ia Fakta @ Kebetulan ??

Tahukah anda semalam adalah bertarikh 6 November 2010 .. ?



hahaha ..( jangan serius sangat , nothing pun)

pelikla .. kat mukabuku some of my friends (ramai gak la) talk about their :
6 Nov 2010 ,
6 / 11 / 2010 ,
06112010 ,

Bad day ..

all this happen today ..
on saturday on 06nov2010..

1) i hate chicken so much ..

-u know what happen ?? i'm to0 hungry and i dont what to eat ..
i need some thing esay to make it but taste good ..
i was fried a chicken egg with roti Gardenie mix it together .. secara umumnyer memang taste good la ..
after a few minutes ... like always around my neck turn in red and gile gatal2 ..
what can i say selain PADAN MUKA !!! hahahaa ..loser ~


siapakah mereka ??

lepas cerita pasal HOT STUFF HOT STORY tu ..
i was thinking susah sangat ke nak berterus terang ?
i know benda tu susah .. bila dah tahu susah why kena buat salah ?
and i also know that no one perfect ... so sampai bila nak buat salah ?
ta rasa ke it macam u are fooling urself ? please thinking whatever u do ..
like the guys yg i was wrote about tadi Zack , Afiy , and Kimi ..
cerita dyowg sama .. dyowg give hope to the girls .. ( u my only one , i love u more than anything or myself or whatver it is) ... oh man u SUCK !!
apa mahunyer lelaki ? sex ??
weyh better u get marriage la ... dari u tambah2 dosa and silap2 u dapat Aid/Hiv ..
pe jadahnyerr ....
macam sial je kan ??
so girls out there please never trust boy / man .. selagi dyowg not ur husband .. never trust them ...
i know if boy / man reading this they will get mad .. do i care ??
ta semua lelaki in this world jahat .. may be who will get mad with 3 guys to u r the rite person ..
if u get mad with me .. u r tatolly bengong .. am i clear ?
i also know bukan semua perempuan baek .. yg i was sedih perempuan yang lemah always jadi mangsa .. but why ?they hurt u (boy) ke ?
kenapa nak kena ada dendam .. ? kalau u dendam sekali pun, dendam la dengan orang yg u marah , benci ... jgn kaitan other people ...

HOT STUFF HOT STORY NEYH

ehem ehem .
terlebih dahulu ..

assalammualaikum ..

^_^




syifa nak kongsi cyter benar ney .. bukan diaplikasikan mana - mana animasi or ceritera dongeng ...
disebabkan kesah ini benar syifa ingat nak letak je full name dyowg .. bukan ape geram je dengan perangai dyowg tuh .. *tension bhai * hehe
so syifa pun tepaksa la guna nama tipo2 .. cuma nama tipo tapi details sorry syifa nak letak real ..
bukan nak aibkan tapi tolong la sedaQ diri sikit .. gheja nak saketkan hati jak .. tatau dah bpa ramai mangsa .. kejam tol ...

jum layann ...zassssss


Aku hanya insan yang lemah

*tajuk macam lirik lagu Yuna-Sempurna la..hehe*



heyp2 heyp ..
assalammualaikum , selamat petang..


dah solat Asar ke ??
syifa dah beres .. u all ?? haaa jangan tangguh2 taw ..
kita ney insan yang lemah .. segala2 yang kita ada and ape yg kita tengok tu semua ALLAH yang cipta .. kita ney sekadar meminjam la ..
ALLAH akan tarik bila2 je kalau kita alpa ..
huhu ..
dah jadi macam tazkirah dah .. hehe .. sekali sekala ta salah ..
syifa sebenarnyer tengah demam ney ... adoii bila la nak baek pulih neyh ...
ney mungkin sebab semalam syifa tingin sangat nak minum air sejukkk ..
hahaha .. padan muka .. ala syifa bukan ape ingatkan tekak dah ok so TERminum la..
hehe ..

Like

olla ..
dah sleep ke ?
syifa on the way la ney ..
on9 jap .. bukak mukabuku tadi ..wahahaha ..
terbukak kat profile 'dd' then saje busy body nak tau ape yg si 'dd' wall 'april' ..
em klik -loading- .....
laa syifa de like kat status 'april' tu .. he wrote IMY ..
syifa klik "Like" je ..
mula2 memang tade maksu pape .. lantak ar dye nak miss sape pun ..
langsung ta ganggu hidup syifa ..
tade respond .. emm
syifa pun logout la ..
now baru bukak balek .. emm pelik la asal tade notification pasal status tu apehal da berpuluh2 comment dah ..

To My Sayang !

*love mood*
lovelovelovelove


today = ( 2 years 1 months 3weeks 2days )
31Aug08 sampai forever and ever !!
~sampai syurga ....
insyaALLAH amiiin ya rabal alamin ..

confuse

em memang syifa gle confuse rite now ..
He's BACK and bring problem and trouble in my life again ..
HATE him very much !
i hope he knows ..
if i on his foot i will know how much much much i HATE him ...
if i still love him , i will give him a 2nd chance ..
i hate

Randy Pangalila - Lewat Semesta

oLLeHHeLLo

tengah calling - calling dengan wiwie ..
dengan gosip - gosip pasal dulo dulo ..
hahaha ...

eh wiwie cakap citer Stairway to Haeven ..
ending nanti Jodi mati ...
ala why ?? ala jangan ..
tanak ! tanak !

Dear Kawan,

eh ta faham la dengan kawan - kawan tu ..

da la suka 'busy badan' pasal orang laen ..
tau la nak pertahan hak kawan la konon tapi ta kena tempat ..
da la 'sibuk body' dah tu bagi orang tu saket jiwa raga lak ..
ta pasal2 kena gedebush3 da ... padan muka la..

posto ! posto !

i'm watching Stairway to Haeven right now ..
wee ^_^

Jodi dah ingat sape dia and kisah silam dia TAPI dia ta ingat sape langgar dia TAPI JUGA Mummy Zoila ta bole accept dia as Jodi ..
Mummy Zoila dah kene racun banyak dengan Eunice dan her evil evil evil Mummy Maita ..
eee geramnyer ..
hahahaha !!
LOVE ,

^_^

mane ade awak situ ade saya ..
mane ade saye situ adenye awk ..
saya ta rase pun yang awak ikut saya ..
kan ? kan ? tade kan ?

"Pag-Ibig Ko'y Pansinin" - STAIRWAY TO HEAVEN OST



Narito ang pag-ibig ko
Ibibigay nang buong-buo
Nangangarap nang mag-isa
Umaasa na makapiling ka

Narito ang buhay ko
Nakalaan para sa iyo
Naghihintay ng pag-asa
Na sana ay iyong madama

CHORUS

Langit ka, lupa ako
Hanggang tanaw na lang ba tayo
Mahal kita, mahal mo ba ako
Hanggang pangarap na lang ba ito
Kaya kong gawin ngunit ‘di kayang sabihin
Ang pag-ibig ko sana'y mapansin

Narito ang awit ko
Ang himig nitong puso
Naglalarawan ng pagsinta
Nagbibigay ng sigla't saya

[Repeat CHORUS]

BRIDGE
Ang pagtingin mo't pagmamahal
Damdaming iingatan nang kay tagal

CHORUS

Langit ka at lupa ako
Hanggang tanaw na lang ba tayo
Mahal kita, mahal mo ba ako
Hanggang pangarap na lang ba ito
Kaya kong gawin ngunit ‘di kayang sabihin
Ang pag-ibig ko sana'y mapansin

shuke ! mhinat ! chente !

aucakk cakk cakkk ..


hee ^_^




shuka gile !! mhinat gile !! chenta gile !!

pendek kata cekk bekenan la..

hope sangat dapat..


nak tau ape ??


SPM was the title

assalammualaikum smua !
sehadd ta? dah breakfast ?
tah2 de yg still kat tilamtilam ..haha
Spm was the titleeltit eht saw mpS
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
timetable SPM dah dpt ..
so secara comfirmnyerr paper RY
start nov 23 .
the end on dec 13
then ape lg horayyyy laa !!

jemput datang raya eh~

assalammualaikum...


sekarang dah raya kelima..
eh korang dah abeh raye ke?hehe
mesti belum lagi kan???
haaa rayer la korang...
syifa dah kod setakat neyh je..
nnt syifa sambung raye lagi..hehe...bole ke cam tu?
hahaha..


shopping lagi..

good evening korang..

hari ney sepatutnyer balek kampung tau..
haaa tapi ade la masalah sket so balek la with my kacakkk kacak brother esk...
haha..
tibe2 je cam malas nak balek.. "Abah, tanak balek kampung bole ta?" haahaha..
tnye cam tu memang kena sound baekkkk punyer..
so tadi petang memang busan tahap gabann la..
dunno what to do..
calling2 orang..haha tade keje...dah la kredit hp pun chepputt je..

blablablablablablabla..

RayaRayaRaya


Munink Munink
Assalammualaikum seMuanyerrr..



hari ney kite pose lagi, belum rayer lagi tau..
haa so sape yg dah rayer ikot kalender mane?zaman kuno ke?hehe...
jangan marah naa...tak baek..bulan pose ney..sape ta pose bersebab tu dimaafkan..
wee~~



kisahnyer gini,
eh korang sahur pe tadi?ke korang ta bangun?setengah org malas bersahur...kuat la org tu..tahniahTAHNIAH..hehe
syifa sahur roti Gardenia~ tarukk kaya..huuu aku kayaaa !!bukan diet tapi tadi sahur syifa kurang selera je..entoh lerr nape...pagi ney mula saket perut..amek kau.,.padan muka...


the Title was RAYArayaRAYA

Assalammualaikum..





y'all pose ta neyh?hehe Syifa of coz la pose..OMG dah nak rye dah..
fenink2 shopping ta abeh lagi..haha..girl keje shopping je..normal la tu kan..
life is better with shopping with lots money..hahaha
sebenarnye Syifa sebak biler tibanyer raya..Syifa dah 4 tahun raya without MAMA.. MAMA Syifa dah meninggal lama dah.. (4tahun yg lalu )... time tu Syifa form one.. time last raya tu arwah memang tgh saket pun..sebak gler bila ingat time arwah pkai baju kurung raya tu walaupun tengah saket n arwah kuatkan diri duduk kat katil dengan ABAH and kami 5 beradik gilir2 salam dengan arwah and ABAH..time tu memang sedih tak terkata lah..tapi nangis dalam hati je..tanak arwah tahu..kan best if arwah still alive..mesti raya Syifa lebih bermakna..

cuTi hari Ney..

Assalammualaikum semuanyer...
huhu...


hari ney hari Isnin..
my school CUTI..
because what??
sbb last saturday had canteen day...

boring gle hari neyh..
tade yg best pun...
Study+tengokdinding+study+tengokdinding
huhu..
so td afternoon time lunch..
g comot2 kat dapur...
hahaha..
save bajet skit..
betul ark?
masak as simple as possible...
hahahaha..
it tasted not to0 bad BUT kenyang and puas..
sape nak makan jemput jemput la ke rumah..
huhuhu...
lambat rugi....
^_^


soooo....
minggu ney last online kot...
sebab trial SPM dah dekat...
(T_T)
so NEED study HARD..
byk maen la sebelum neyh...
my Daddy dah start risau....
so i dont wanna make him HAMPA....
so STUDY HARD and HARD..
for this year je...
tak salah pun kan?

k chow...
i'm gonna miss u guys...
if got free time i will posting posting yg more interesting babeh...
^_^
insyaALLAH..

AGAIN..
wish me LUCK for SPM...


and SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN dan IBADAH PUASA/ SOLAT TARAWIH and JANGAN LUPA PUASA BAGI YANG BERKEMAMPUAN...

n_n: ♥ ♥ always and always

Thinking +ve ^_^

Assalammualaikum dan Salam 1Malaysia..
{huhu...jawab jawab jangan tak jawab}



Perrrgghhhh...

Lame gler tak update blog neyh..da berhabuk habeyh keyboard laptop neyh...
hahaha..actually, busy laa coz sPm kat depan tu jehh..
*gelabah jap..takottakot*



Iklan jap: to my chayangg Hanis, Dyra and Farah Idayu, u all sehat tak?rajen2 la usha blog I,kayh!!

hahaaha...

17 of me..

Happy Birthday to Me . . .
Happy Birthday to Me . . .
Happy Birthday to Myself . . .
Happy Birthday to Meeeee . . .
*sore katak*
thank you.. thank you..hehe.....
okay2....genap la 7teen...
17?OMG spmSPMspm time...
weeee~~

at night..
my 2nd brother dengan baek haty nye was....

jeng2....

SalahKew??

Jumaat, June26..
kat sekolah masa rehat..


hari ney jumaat.. citernyer cam gini...

kriggg....kringgg....kringggg.....

loceng pun bunyi..pe lagi rehat time la..
bangun je dari kerusi pastu sendeng kerusi ke meja *budaya skola bertam*
aku pun gerak la ke arah bestiesss aku, Abi... Joey dah pun turun..
Abi ajak aku g toilet...then bla bla bla bla...

Abah


i call my daddy, ABAH..
ABAH is everythingto me..
tanpa ABAH i'm not here today..
ABAH thanks for everyhthing u had done..
please forgive me if i'm doing wrong or bad to u..
i know.....i always make u worried about me..
and kadang kala u feel very dispointed to me...
i'm very sorry ABAH..
but 1 thing that i want u to know that i'm very very very very LOVE YOU ABAH..
i'm only ur daughter that u have..n u only ABAH that i have forever and ever...



p/s: I LOVE YOU ABAH....HAPPY FATHER'S DAY~~

Engagement..



FINALLY


ATIQAH NADIRAH a.k.a DYRA