the real life begin ..

morning morning ..


dah breakfast ke smua ?ke ada je yg belum bangun .. HAHA
to anak dara sekalian ta baek bangun lewat2 ..
nanti kawen lambat .. HAHA
hari ney cam boring je .. no outing .. postpone besok .. T__T
tapi tape esok bole jmpa kawan lamaaaa dlu2 time skola rendah ..
tahun 2000-2004 ..dah lama ta jmpa dorg .. cam mne eh rupa rupa paras dorg ..
berkumis ? berjanggut ? tinggi ? gempal ? gelap ? vogue ? terbantut syifa ~! HAHA
tunggu je esok tengok dorg lak ..
toing toing toing ..
so aktiviti pagi ney adalah ..meng-upload semua gamba2 sewaktu BERsekolah .. gamba sebelum SPM, tengah SPM tade and last selepas SPM .. lepas SPM nye gamba de je bape2 ..ta banyak ..tatau pa pasal ..
gambar2 tu di-upload di mukabuku saya sambil maen 'word search' ..
asalnyer malas je nak nak upload .. tapi diingat2kan dah janji dengan classmate nak upload pas SPM .. so kne la upload .. janjikan mesti ditepati .. haa
kalau tangguh2 nnt lupe je terus ...
gamba2 tu semua de dalam 300++ keping ..banyak tu .. mne ta banyaknye sbb sebulan sebelum SPM keje heret camera je ..eh bukan snapping je study gak tau ..
konon la berlagak cam photographer ..HAHA ..



today THE REAL LIFE BEGIN as a NORMAL PERSON ..

HAHA amacam ok ar ayat tu ?
sebelum ney kua rumah as a budak2 skola ..
sekarang as apa lak ?as ..... budak2 habes skola .. HAHA sengal **

ish terfikir gak la..life akan datang ney .. nervous arr ..
pastu terfikir lak pasal result spm ..dorg2 tu dah tanda kertas ke belum eh ?
agak2 mine mcm mne ?huuu .. kite sedar kite neyh bukan budak pandai sangat pun ..
pandai sikit2 je ..emm tawakal je pada ALLAH swt ..
haa dah dah .. skit2 je nak fikir .. nanti saket jiwa lak .. HAHA ..


lalalalalalalalalala~tatau nak merapu pe dah .. ^__^

syifasyazana


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: