Guwa berundur


semalam not la semalam but tadi la pukul 2 sumting pagi tadi .. 
tiba tiba hati bergelora bagai dipukul ombak badai ..
tak tenteram bagai di anak kecil tak dapat patung barney .. memang gelisah laaa
dalam otak asyik teringat bintang je .. cuba gak tido tapi tak bole.. rasa macamm
alaaahh kata orang ni gangguan syaitan je .. Astagfirullah Hal'azim ..

Your My Everything


Heyyy korangg .. Assalamualaikum
korang korang sihat ?? dah breakfast ??
yeyn tengah makan .......tak makan lagi ..bangun bangun terus mengadap laptop ..online mukabuku jap macam biasa la pergi harvest tanaman kat cityville ..WAJIB buat tiap tiap hari .. yeyn bukan ada peminat pun yang nak kena layan tiap tiap hari ..yeyn hotsentap je..kuat sentap tahu ?

Gampang !

again ! it happen .. 

perghhh meleleh babe ~!!! cakeeeee ... chocolate cakee .. please laa belanja yeyn . lama gila tak makan kek .
andai la arwah masih hidup .. arwah selalu buat chocolate cake.. sampai sekarang yeyn tak jumpa lagi sesapa yang boleh buat cake sesedap arwah buat ..

Guys Talk


aleyy aleyy heyyy ..sweet meh ?

Senarai Lelaki Bajet Malaya.

lagi sekali gamba ni tada kena mengena dengan tajuk .. 
dia bukan lelaki malaya tapi lelaki idaman malaya .. *putralam fabregas*
kalau nak ikutkan yeyn , nak je haa letak gamba jejaka bajet nih .. 
tapi tapa laa tak minat nak simpan buat stok

Contest Senyuman Mahal - hafizzainal

Assalammualaikum Hafiz Zainal .. dan semua yang baca entri ni .. hope korang semua sihat sihat kehendaknya
ni kali pertama syifa join contest apa apa pun kat blog ..kali ni teringin nak cuba and 
just try my luck ^__^ *senyum bajet muka comel*



Bebekalkan sedikit ilmu


Assalammualaikum .. SaLam Jumaat tuk semua.. wahh hari ni semangat nak wish kat korang awal awal..
yipppyy yippyyy

Senarai Perempuan Murahan Malaya

tada kena mengena dengar gamba ni pun.. just nah tunjuk Perempuan..

Doa Buat Kekasih ♥

DOA UNTUK KEKASIH
-Bagi sesiapa yg baru nak bercinta,tengah bercinta atau sudah bertunang digalakkan mengamalkan Doa ini :

Tutorial ( Request ) - 2


comey tak dia ? bagi yeyn dia dem comel laa ^___^

Tutorial ( Request )

Babbling about Fashion 

okay TAJUK nak gempak je TUTORIAL .. 
oh Guess, yeyn nak buat tutorial ? err sorry la tak minat bukan la actually malu nak membebel seorang depan videocam .. bebel depan blog tapa tada sapa nampak  ^__^ * bajet buat muka comel *

Selalu kalau cakap pasal Tutorial ni , mesti la nak make over blog tak kisah newbie ke ,baby tua eh eh blogger hebat  ^__^ * jangan saman saya , saya budak budak je*

Oh Boys~

kacak ke ? handsome ta ? emm bole la kan ? sungguh yeyn tak kenal pun manusia dalam gambar ni ..
ado sapo sapo muleh tulun kenalkan  ?
rembat kat hatok google jaa ..

just simple entri .. panjang lebau  pendek ke tak , yeyn tak sure..
sebab ni sekali imbas je.. yeyn tada prepare isi pun .. feeling to type~

They Make It ~ Alhamdulillah


azan Asar dah .. jum pegi solat .. but jap jap nak buat satu entri ja then solat ~!
Assalammualaikum , Hai , Hey , Hello ,  Hi

tanak bebel banyak banyak .. 
just nak cakap kita ni manusia biasa , bukan superman atau wonder women ..
Allah swt adalah segala galanya ..mana ada dah yang lebih hebat ..

Done It ~ please like it

Oohh Gucci ! cupcakes , comel gila... ELMO ELMO ... and i really do like to eat them !
but apakan daya yeyn SENSITIF with chicken eggs .. arrghhh .. it means that i can not eat cakes, cookies or apa apa saja berkaitan AYAM .. no kepsi , mekdi please ^__^

yes you !


They always say something bad to me. This is not fair, I've been patient with them, keep their feelings. My feelings? GET YOUR OWN LIFE LA =.=

adab berkawan = bersusah payah bersama, sakit bersama , sharing kisah duka bersama

Smile ^____^

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera
kepada semua reader , blogger , watcher , stalker , err masked rider ?

semua orang busy EXAMM ..adoi rindu lak nak exam duk fikir sorang2 last2 sakit kepala terus tido ..
eh jap jap ..yeyn dah promise dengan abah nak settle kan computer test minggu depan ..err eh eh minggu ni la ..minggu depan tu sebab cakap kat abah minggu lepas . oh gucci ..hari ni isnin .. esok selasa..dah la yeyn postpone benda senang ni 3 minggu dah ..adoii asal la yeyn ni rajin sangat hah ?
by the way , bukan benda ni yeyn nak bebelkan ..macam mna nak buat karangan dalam exam kalau tajuk lain , isi lain ..kankan ? haa

Manusia tiada keMaluAn

Hola semua . Assalammualaikum  ^____^
muka dan gaya domo nak nak pegi buang air ........ !
napa la people addict dengan domo ..apa ada padanya ? =__=
okay ! domo bukan manusia apatah lagi kemaluan ..mna ada padanya  ...
sabau sabau ~


benda ni yeyn jumpa seminggu lepas .. nak hapdets pasal benda ni dah lama tapi mood je tak terhapdets lagi ..errr sabau je laaa ..Hati seduniaaa punyaa pasal ..demm !

Hati Seduniaa


first of all Assalammualaikum dan Salam Jumaat tuk semua muslim & muslimah yang dikasihi sekalian .. ..
kalau kat tempat yeyn ni kat masjid tengah dengar kutbah ^___^
ada ke jejaki hotsetapp yang tak pegi masjid ? hahaha
kau hot ke , panas ke ..cool ke .. kau tetap juga lelaki .. Islam , baligh , sihat ..haa cukup syarat tu ..
tadanyaa alasan ...
Hari Jumaat yeyn suka berceramah ^____^
*tiba tiba rasa nak demam ... i need a doctor 

Everyone (。◕‿◕。)

hey semua readers . Assalammualaikum .. Salam Jumaat ..
okay hari ni Jumaat lagi .. Kejap je kan masa berlalu lalang .. Hari ni Jumaat , pejam celik pejam celik jumpa balik Jumaat kan ? heee

Wonder Women


kan best dapat cekik oreo time time gini .. adhoii lapaanyaa .. perut asyik berbunyi mintak penampau ..
ye sehari suntuk ta makan nasi .. nasi wajib makan because we are Malaysian  ^___^ ..
adehh oreo terliur gila T____T

DearDarling

Ye semua ni sebab saya sayang awak ...

Hambik kau..Nak sangat

i bajet gamba sendiri ..tada stok gmba minah omputih nak letak  +___+

Abang Hiro ^____^

i LIKE purpleee .  *sila jealous*

I'm holding on to something that used to be there hoping it will come back, knowing it won't.


What is Love ? Love is Cinta ..  Cinta adalah Love .. itz clear ? jangan ungkapkan kalau kita still ragu ragu . jangan kita lafazkan kalau ia hanya untuk sementara .. jangan hadirkannya kalau hanya untuk disakiti .. jangan kita rasai kalau tahu ia hanyalah memeritkan..

Nak Jadi macam Princess .. Perlu ke jadi cantik ??


Just take me as i am NOT Just take me because my ass *wadahel*
benda alah yang yeyn mau bebel memalam buta * err kenapa malam buta ? rabun la .. malam ada mata ? * ni rasanya dah banyak orang bebelkan di entri diorang or memana je kan .. pendek kata ta kira lapisan umo , agama , bangsa, errr rupa paras semua dah cakap benda yang sama kan ?

awak CANTIK , awak LAWA , awak HOTTT


tu bahasa kasar dalam keadaan gewdikk .. meh yeyn translate 

**Fine , facebook ni banyak manusia sombong batak , sebab tu la aku tak suka approve request . Alaa kau add sebab naktengok gambar je pun kan ? Tak yah nak DIVA sangat la lepas add , sebab tak sampai seminit pun aku boleh remove kau balek okay ? By the way kalau kau bercita - cita nak stalker aku baek kau berambos je la sebab aku tak berminat dengan manusia spesies ni ~

So , selamat berkenalan you all  ^__^   **

Y E Y N R I N D U A R I F F Y E Y N M I S S A R I F F

Yesss Yeahh Yaaa Yeyn dalam dilemaaa  T____T
tatau nak ngadu kat sapa dah , tatau nak nangis brapa lama , tatau brpa banyak air mata yeyn bazirkan ....ye yeyn tatau semua .. yeyn tatau ...
yeyn CONFIUS . CONFIUS

so tadi terjumpa benda ni

Ye Teruk , Ye sangat teramatlah Teruk T__T

Jam dah pukul 1 .. cik Myaa da zzzzz lama da .. yeyn je ta reti nak tido .. adehhh yeyn still ta ngantuk lagi la ..
sambutan menjual baju tu dapat sambutan .. gilaa best sangat ..tapi buat masa sekarang still ramai yang duk teragak agak nak beli ke ta .. alah normal la tu .. kita ta bole paksa orang belikan.. adat la tu nyah ..



Timbul Masalah Perkauman ( Jealous) -____-


Hey korang , reader blogger facebooker & mereka semua ^___^
hari ni dah hari Jumaat balek , kejap je kan .. adehh day by day , time by time , bye bye ..
so jangan ingat hari makin hari makin muda dan tanpa korang err sapa sapa la termasuk diri yeyn .. mungkin hari makin hari still mengulangi kesilapan yang sama .. haa sedar sedar la sebelum terlambat ye anak anakk ...
jangan ingat rezeki & jodoh je ALLAH tentukan .. ingat juga ajal & maut .. ALLAH juga yang tentukan.. nahhh kalau la kita tahu bila harinya , pukul berapa , kat mna , macam mna , kenapa .....memang sah kita elak kan ye dak ?