yes you !


They always say something bad to me. This is not fair, I've been patient with them, keep their feelings. My feelings? GET YOUR OWN LIFE LA =.=

adab berkawan = bersusah payah bersama, sakit bersama , sharing kisah duka bersama
BUT bila senang adakah masih bersama.. tu la kawan sekarang ..susah nak cari yang betul betul boleh bersama sama dengan kita tak kira apa jua keadaan..

last month , one girl BANGGA ar kutuk yeyn kat fb ..dia nak bagitau org yang dia tade life la tu .. siap buat status untuk yeyn .. yeyn pun begging macam orang gila hilang anak mintak maaf .. ye la , dah dia kata yeyn salah .. kita ni tayah duk berkira sangat ..mintak maaf je , dia tak maafkan ..tu hal dia..kita habis...
you know what , esok tu beria2 mintak tolong kat yeyn ..
wadahel ! tak malu ?!
ni pun sebab kenal lama , alah kenal puluh puluh tahun pun if dia tak ikhlas kawan dengan kita, sama je la berkawan dengan manusia yang tak reti bersyukur .. dunia dunia..

dia tua dari yeyn, perangai cam budak2..LOSER!!



Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: