Manusia tiada keMaluAn

Hola semua . Assalammualaikum  ^____^
muka dan gaya domo nak nak pegi buang air ........ !
napa la people addict dengan domo ..apa ada padanya ? =__=
okay ! domo bukan manusia apatah lagi kemaluan ..mna ada padanya  ...
sabau sabau ~


benda ni yeyn jumpa seminggu lepas .. nak hapdets pasal benda ni dah lama tapi mood je tak terhapdets lagi ..errr sabau je laaa ..Hati seduniaaa punyaa pasal ..demm !


sesuka limpa dia je letak gamba bebyk cam gitu


lagi BOHSIA admin ni =.=..bitchhh

cam haley haley =.=


first tengok ..macam celaka ...i tought budak tu yang desparate sampai buat page sendiri ..sesiaannn gila kat dia... tak minat pun nak ushaa .. next day ter-usha balik ...masa usha balik tu baru tahu ...yang buat page or admin owner page ni musuh si Najiba / Jiba {--- mangsa laa .. kesian la that girl ..apatah la dosa gi gadis tu sampai admin tu sanggup buat macam tu .. memang admin page tu dasar tada kemaluan sungguh .. admin tu sah sah pempuan sebab dari gaya bahasa dia cam pempuan ..kalau lelaki teruk lagi la.. Yaa ALLAH ..yeyn tanak ada musuh ...takut ouhh sampai jadi cam ni ..tak senang hidup guwaa..nak report kat parents pun confirm teragak2  ..then mesti kena marah balik punyaa. huhu ....

kesian la Jiba tu siap ada yang kenal dia lagi .. budak kay eL tu ..waduhh maruah dia jatuh tergolek2 cam tu je..jahanam gile admin page tu

kita ni manusia...setiap manusia ada akalnya.. awat hang taleh nak pikiaq lebau2 dah ke admin ? ada setengah pihak yang kutuk gila jadah kat si admin ..dia boleh buat hati batu dia. .. tak kesah la besau mna pun salah yang si Jiba tu buat..agak2 derr .. tak boleh ke kau pegi slow talk .. tarik2 rambut sikit ke..then damai la balik ..tayah la nak jual maruah orang sampai cam tu sekali..setiap masalah pasti ada solution dia... ALLAH nak uji kita sikit je tu ,so then pikir la baek2 ..duk tambah2 dosa ja..watch-er pun tumpang dapat dosa kering..baca kata2 kesat admin tu ..aduhh haleyyy haleyyy ..
ishhh admin tu memang tade kemaluan sungguh ..apa dia kata kat Jiba ..kena kat dia balik ..benda senang cam tu pun taleh nak pikir ..adhoiii ...


Facebook Comment Source : Facebook Comment