Oh Boys~

kacak ke ? handsome ta ? emm bole la kan ? sungguh yeyn tak kenal pun manusia dalam gambar ni ..
ado sapo sapo muleh tulun kenalkan  ?
rembat kat hatok google jaa ..

just simple entri .. panjang lebau  pendek ke tak , yeyn tak sure..
sebab ni sekali imbas je.. yeyn tada prepare isi pun .. feeling to type~


salah ke bercinta jarak jauh ? salah ke bercinta alam maya ?
tak semua cinta tu sampai ke jinjang pelamin even cinta bagai nak rak kasut , alemari baju , kabinet dapur hat tinggi tinggi .. dah tada jodoh nak buat macam mna kan .. bukan kita yang tentukan jodoh..
tapi setiap perbalahan , perselisihan faham , permasalahan pasti ada jalan lurusnya ..kankan ?

ada setengah tu Allah bagi jodoh macam2 cara.. tersepak kaki kat pasar malam.. tersilap pegang tangan kat one utama , selalu main game Cityville/NinjaSaga sama sama ke , jumpa masa nak interview keja , selalu berselisih depan toilet queensbay .. terlanggar bahu kat i-city ...alah macam macam.. dan ada jugak yang Allah temukan diorang kat laman sosial ..facebook ke, myspace, friendster , tagged , Hi5 or apa apa forum2 .. tak pun macam Ashraf Muslim..derr dengar nama ja..pastu lama lama sangkut ..

then cinta tak buta..cinta bukan manusia..cinta bukannya ada perasaan..cinta hanya ONE WORD..
yang sering buat silap, leka...namanya manusia.. dia lah segala galanya
pastu nak salahkan cinta pulak..cinta tak salah pun kecuali kalau nama dia Cinta then dia pun buat silap memang salah dia ..

actually yeyn tengah bebel kat someone ni .. hapa kebodohnya cinta kat $@#%^*&
yang tada bawak dia apa apa erti .. kenal pun tidak..tatau asal usul mana..keturunan sapaa.
wujud ke tak, jumpa tak penah...adesss.. macam nak sepak sepak ja dia
huh saba je laa ..



Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: