I'm holding on to something that used to be there hoping it will come back, knowing it won't.


What is Love ? Love is Cinta ..  Cinta adalah Love .. itz clear ? jangan ungkapkan kalau kita still ragu ragu . jangan kita lafazkan kalau ia hanya untuk sementara .. jangan hadirkannya kalau hanya untuk disakiti .. jangan kita rasai kalau tahu ia hanyalah memeritkan..


bawah ney YM , tadi yeyn nak check email kat yahoo mail.. sebab penyakit lupa password skype datang lagi .. mesti gelak guling guling kalau cik Myaa tau ni.. adehhh ... nampak sangat yeyn dah tua  ^___^

yeyn nak korang baca bawah ni ..







macam chatting dengan kawan kan ? padahHALnya bercinta..
alaahh yang pasal skype bla bla bla bla tu ignore je..just korang baca and faham ..tu la apa yang disembangkan .. dia bukan KUNO , just tada masa and ta kesah .. and bersyukur dengan apa ada..hehe..okay yeyn back up dea ... bercinta ke macam tu ? korang mesti rasa macam sia sia kan?

tapi itu lah kisah cinta yeyn ..yang makin lama makin luntur .. bukan macam " tiap hari sayangggggg " macam iklan fair & lovely tu .. ye yeyn sayang dea..  korang kutok laa...yeyn pun ta sure apa status kitorang sekarang .. adakah yeyn terlalu memaksa dea ? ishhhh mna ada yeyn paksa dia... other reason ? nak je sangat dia berterus terang dengan yeyn .. kalau dea tanak yeyn. just cakap ..yeyn akan redha and terima seadaanya .. yeyn taleh paksa dea... ye yeyn tahu.. yeyn ta patut berharap lagi kat dia.. and ada yang kata korang  bukan kahwin pun lagi
 *tapi yeyn harap kitorang kahwin and bahagia sampai akhir hayat*


notekecil:: yeyn tak mengharapkan lebih ..even just chatting simple tu pun dah buat yeyn bahagia gila .. even yeyn yang salu tego dea dulu, salu call dea, salu text dulu .. yeyn ta kesah .. asalkan dea masih sayangkan yeyn and still pegang kata kata dea ..tipu la kalau yeyn ta kesah semua... kalau bole tu text la bila2 free .. bia yeyn rasa yang yeyn still wujud dalam hati dia .. FINE. ta kesah kalau dia nak call cakap..our relationship is over.. tayah la nak jaga hati yeyn sangat.. dah terluka banyak kali hati yeyn ni .. SUMPAH yeyn berharap kita boleh pulihkan balik hubungan kita.. saya sayang awak.. awak kan bintang cinta saya ..




GoodNight DearDarling     


Facebook Comment Source : Facebook Comment

4 orang baik ✿:

Putralam Fabregas (ستي مريم) said...

Yin y Yang, empujar y tirar, la luz y la oscuridad, el amor y el odio ?

Yeyn Mae Ri said...

el amor en la oscuridad

the c0lourfull m0nster said...

cinta sampai mati ! :)

Yeyn Mae Ri said...

doa2kan laa
amiin~ :)