Y E Y N R I N D U A R I F F Y E Y N M I S S A R I F F

Yesss Yeahh Yaaa Yeyn dalam dilemaaa  T____T
tatau nak ngadu kat sapa dah , tatau nak nangis brapa lama , tatau brpa banyak air mata yeyn bazirkan ....ye yeyn tatau semua .. yeyn tatau ...
yeyn CONFIUS . CONFIUS

so tadi terjumpa benda ni



* to NUR , yeyn mintak maaf sebab rembat benda ni and sorry la dah comot2 kan *

yeyn dengan NUR tada apa apa hubungan even kawan or in FRIEND LIST .. macam mna yeyn jumpa benda ni ? bia la rahsia ..okay ? kami rasa benda yang sama ... kami sama sama dilema ... dea tengah rasa apa yeyn rasa SAMA macam apa yeyn tengah rasa ..
sedih , sakitnya bukan kemain lagi menusuk , menyucuk kekalbu  T____T


masa ber-skype dengan Faraaa lawaa , Fara dah kata clash je ..emm bukan fara sorang je cam gitu ramai da TAPI entah la apa masalah yeyn maeri ni ..

GUYS!! i need you HELP , your suggestion T___T

Y E Y N R I N D U A R I F F Y E Y N M I S S A R I F F Y E Y N R I N D U A R I F F Y E Y N M I S S A R I F F Y E Y N R I N D U A R I F F Y E Y N M I S S A R I F FY E Y N R I N D U A R I F F Y E Y N M I S S A R I F F


Facebook Comment Source : Facebook Comment

2 orang baik ✿:

the c0lourfull m0nster said...

knp ni yunk ?
sedey je .

Blur said...

tulisan last tue ssh nak bace...

Jom baca dan komen post terbaru Blur >>> Seni bercorak cap jari