Ye Teruk , Ye sangat teramatlah Teruk T__T

Jam dah pukul 1 .. cik Myaa da zzzzz lama da .. yeyn je ta reti nak tido .. adehhh yeyn still ta ngantuk lagi la ..
sambutan menjual baju tu dapat sambutan .. gilaa best sangat ..tapi buat masa sekarang still ramai yang duk teragak agak nak beli ke ta .. alah normal la tu .. kita ta bole paksa orang belikan.. adat la tu nyah ..





tadi ber-skype dengan syakirah then dea pas satu link ni .. link spa .wonder gak ..pe kejadah tu ..hingat saloon je hapa ..Haahahaha ..then bukak la ..tiba2 mata tertumpu kat word NURSE ..wahhh minat jugak padahal padahal padahal takut darah AND taleh tengok luka orang .. booooo sama yeyn ..  =.="

pastu check lagi hapa yang menarik .. semua menarik .. ye la kat hospital kan sejuk .hehe
pastu yeyn pun pilih yang de kaitan dengan farmasi ..wahhhh jual obat ar pasni .. " hai obat ..hai obat..mari beli obat ...blabla blabla"


tengok la kelayakkan ,syarat la ,keutamaan la..apa apala ..
yang merah semua layak ,then can you see line in oren ? =.=
nampak sangat la result SPM yeyn teruk .. okay ! yeyn mula rasa nyesal yang teramat sangat .. ALLAH je tahu apa yeyn rasa sekarang .. nak nyesal ta guna bnda dah jadi kankan ? yeyn nak APPLY jugak dan yeyn berharap apply yeyn tu dea terima.. semua okay la cuma hat oren tu je  T___T

readers , bloggers , facebooker , muka2 , mereka2 ... doakan yeyn eh  ^____^





Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: