Everyone (。◕‿◕。)

hey semua readers . Assalammualaikum .. Salam Jumaat ..
okay hari ni Jumaat lagi .. Kejap je kan masa berlalu lalang .. Hari ni Jumaat , pejam celik pejam celik jumpa balik Jumaat kan ? heee


Everyone makes mistakes.. bla bla bla.. alah ayat stendet ..* sambil pegang2 dahi ouchhh pimple  T___T *

okay2 jap lagi nak fly fly away to kay eL .. yeah jalan jalan..tengok orang shopping ..lalalaalaa~ tade duitkann
okay okay nak take 5 tido jap .. ngantuk gila ..

sebelum bersurai kannn ..
haaa hari ni Jumaat so banyak2kanlah amal ibadat you all .. nak ulang lagi ..ta kira Jumaat je ..tiap2 hari kita rajin rajin beribadat..
kalau kita TAK beribadat .. kita seolah olah kosong .. mayat hidup ..Hahaha ..kasar sgt ... tapi tu la hakikat dia.. hidup mau , suruh bersyukur suruh buat ibadat kat ALLAH tamau .. astagfirullah .. sedar2 la kita sekarang dah akhir zaman .. pintu taubat sentiasa terbukak luas untuk orang yang benar benar tulus , ikhlas bertaubat .. ALLAH maha adil , maha mengasihani .. 
Jangan kita bila susah je YA ALLAH , bila senang  Ya dunia ..

Assalammualaikum  ^___^


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: