Tutorial ( Request ) - 2


comey tak dia ? bagi yeyn dia dem comel laa ^___^

dia lah yang buat tutorial make up tu nama Bubzbeauty .. real name ta sure..main tonton dan menang ja
tada lah crowded sangat dan tadalah potpet sangat ..okay jaaa

Masih dalam masalah yang sama.. lagi sekali FARAH AIDA mintak yeyn carikan tutorial make up ..
yeyn make up ? ada ke? boleh la setakat nak tempek foundation *yeyn alahan dengan compad powder* , eye linear sekali tarik err tarik bagi ada wings sikit then siap laa  ^__^
tu ja yeyn ..mana ada make up ala ala artis pun ....tapi yeyn suka tengok tutorial Bubzbeauty nih...tengok je laa ..nak bikin tak reti dan tak mampu.. luar batasan nih ..

nahhh layannzzz

amacam mengancam dak ? kira boleh la kan ? yeyn sekadar beri cadangan

kat bawah ni ada link page dia..so jangan malu segan klik dan tonton..

dan selamat ....menconteng conteng  ^____^
ENJOY



Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: