awak CANTIK , awak LAWA , awak HOTTT


tu bahasa kasar dalam keadaan gewdikk .. meh yeyn translate 

**Fine , facebook ni banyak manusia sombong batak , sebab tu la aku tak suka approve request . Alaa kau add sebab naktengok gambar je pun kan ? Tak yah nak DIVA sangat la lepas add , sebab tak sampai seminit pun aku boleh remove kau balek okay ? By the way kalau kau bercita - cita nak stalker aku baek kau berambos je la sebab aku tak berminat dengan manusia spesies ni ~

So , selamat berkenalan you all  ^__^   **



Wadahel !! so bila korang baca apa korang rasa ? apa pendapat korang ? yeyn macam nak muntah je bila dea cakap cam tu ..dea ! seolah2 duk mengutuk diri sendiri sebab ? yeyn dah add dea lama dah , tapi dea ta app request .. so dea la yang sombong batak .. actually yeyn baru perasan benda ni tadi masa dea online tuka default tapi ta app request .. LAME la you perempuan .. dont show that you so vilange-an .. * mampos gua kalau dea baca benda alah ni , hangit hangit * yeyn ta faham apa kejadah motif dea buat macam tu ? adehh you hot sangat ke ? kita hidup sementara je kat dunia .. so please laa sedar sedar diri awak tu .. if awak TERbaca entri ni or your other friend yang baca mesti you ta senang dudukkan ? then you nak je cari i tak pun you je stay kat rumah goyang kaki sambil jampi sumpah serapah i kan ? dasar HOTsetap !

nah read this
* salah taip =.= sapa pun ta tegur .. *

Note : * please write on your note book * ::
yeyn cuma bagi nasihat bukan nak kutuk , or maki hamun penyamun .. sorry la sbb amek contoh from you .. padahal banyak je lagi HOTsetap yang buat cam gitu .. tapi tu laa .. tada benda kat dunia ni yang kita kejar pun melainkan amal ibadah , pahala .. kejar sangat keduniaan pun tada guna last last kita dihimpunkan kat tempat yang sama juga & baru kita tau result kita panas ke sejuk  ^___^.. *memalam buta dok ceramah..*


Facebook Comment Source : Facebook Comment

6 orang baik ✿:

the c0lourfull m0nster said...

Allah bagi semua rupa manusia cantik2 .
tapi semua 2 pinjaman sementara je..
betul 2 sfifa bile2 je allah blh tarik balik nikmat 2, so bersyukurlah dgn apa yg ada .
bagi yg suke mengutuk org n judge org sesuke hati ni bek bertaubatlah ..
^___^

Yeyn Mae Ri said...

Thanks sebab baca ..
okay wow cepatnya ..baru je hapdets ..hee
stuju dengan miss Hana ..
diorng tu .. errrr ya ALLAH je tahu ;D

♥ nana i am ♥ said...

biasa laa tu syifa.manusia kan :) lebih baik kita tingkatkan amal ibadah n etc yang baik baik dari kita dok ngutok orang kan :)

Yeyn Mae Ri said...

betul tu akak Sarah ..
lebih baik kita banyakkan amal ibadah dari duk kejar keduniaan kankan ?
orang cam "budak" tu bole jalan laa :D

ema catchy said...

SOKONG

Yeyn Mae Ri said...

Thanks ema catchy ^___^