Hambik kau..Nak sangat

i bajet gamba sendiri ..tada stok gmba minah omputih nak letak  +___+


hola semua.. senyum skomo korang macam mana yeyn senyum kat atas tuuu ..sweet ark ?Hahaha..
gamba tu bukan bajet okay ! yeyn edit sebab muka macam orang nak mati je , muka cenkung.. tatau la apa penyakit gila .. mata panda..mata lebam, sebab asyik nangis , tido lewat.. muka ta make up*memang ta pkai make up pun * ..apa lagi korang nak kutuk ? sedar la yeyn ta comel macam akak Yuyu ..dia comel  ^_____^

okay okay..macam biasa pepagi buta feeling to type..sengalkan...okay tu shawl baru ..wana pink...akak ipar kasi...Thanks akak ^__^ ..t-shirt murah je beli kat Giant Kota Damansara... t-shirt lama masa form 4dulu, still muat and agak selesa sbb kain sejuk .. ishhh muka sakai kan? tapi tu la yeyn... yeyn cam tu je , begitu je  pegi taklimat kat batu kawan ..you know that place?friend stone.Hahaha... yeyn ada taklimat nak belaja keta.. Haaa hari tu terhegeh hegeh kat abah nak belaja pastu dah daftar tercenggang2 lakk..

taklimat yang errrrr emmmmm borrrrr besttt !! agak mengantuk... ramai tido TAPI i ta tido... mata stim jee ...Hahahaha
now.. i need to STUDYYYYYYY , got exam.. oh mannn ...that the part yangggggg boringgggg

(  Nahh Hambikk kau.. Kau nak sangat kann )



Facebook Comment Source : Facebook Comment

4 orang baik ✿:

Anonymous said...

good luck der

Yeyn Mae Ri said...

thanks babeh :D
wehh morniteee

mOnaLieXa said...

oooo~ bdk kecik ni ade blog...uwaaa..trase bute blog sgt..blog syifa cntek...akak xreti T_T

Yeyn Mae Ri said...

Hehe ..mekaseh..mna ada cantik sgt pun..biasa2 je.. nak syifa tolong ke? :)