Hati Seduniaa


first of all Assalammualaikum dan Salam Jumaat tuk semua muslim & muslimah yang dikasihi sekalian .. ..
kalau kat tempat yeyn ni kat masjid tengah dengar kutbah ^___^
ada ke jejaki hotsetapp yang tak pegi masjid ? hahaha
kau hot ke , panas ke ..cool ke .. kau tetap juga lelaki .. Islam , baligh , sihat ..haa cukup syarat tu ..
tadanyaa alasan ...
Hari Jumaat yeyn suka berceramah ^____^
*tiba tiba rasa nak demam ... i need a doctor 



Hati Sedunia.. 
semua orang ada hati .. yeyn pun tak terkecuali , yeyn pun ada hati plus perasaan lagi . 
korang ada ? bagus la kalau ada..
yeah , problem make our life complete not complicated ..
yess  ONCE AGAIN yeyn tengah sabar ni dengan segenlintir "objek objek" ni ..
banyak sangat hati nak kena jaga sampai hati sendiri di anak tirikan .. kalau lah diorang tu boleh jaga hati sendiri & sama2 jaga . tada la sampai bermasalah cam ni .. hapa korang ingat yeyn doktor pakar hati ke ?

ehh jap jap ..sambil  nak hadpet entri ni yeyn ber-facebooking jugaa
alahai budak pempuan tu bangganyer "awak" tu tuka emej gaya baru..kan elok dari bertudung awak berpurdah ke * yeyn tak kata yeyn berpurdah tapi untuk yeyn bertudung ke free hair..kesejutaan kali gak berfikir..yeyn tada la jahil sangat sampai cam tu *  ..ni tak bertudung terus free hair .. kejadahnya ?? bengongkan ?
Astagfirullah hal a'zim  ^___^


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: