Done It ~ please like it

Oohh Gucci ! cupcakes , comel gila... ELMO ELMO ... and i really do like to eat them !
but apakan daya yeyn SENSITIF with chicken eggs .. arrghhh .. it means that i can not eat cakes, cookies or apa apa saja berkaitan AYAM .. no kepsi , mekdi please ^__^

 it happen again , entri pepagi buta mesti letak gambar makanan .. perut meragam lagi mintak penampau .. yeyn makan petang je sampai pukul 7 , 8 paling lewat .. bukan diet just tak ingat ..tup tup tup orang semua dah tido , tak pun yeyn jaga esok pagi dah  .. so breakfast la
Ooh Vincci ! heyy i not insomnia *betul kot ejaan* laa ! yeyn baru lepas mencacat celakan blog Mr. Abg . He said ' blog adek smart ' .. blog adek tak sehebakk http://www.lyssasecret.com/ ni haa .. please la jealous dengan blog akak Lyssa tu .. adek nakkk macam tu ..
dia kata blog guwa semad? semad macam mna ? bukan kemas pun , serabut ..widgets duk tergedik sana tergedik sini .. nak buang ta reti.. need someone help me !
" Mr. Abg please la sukakannya...adek tak reti la actually ..kalau buruk jangan marah tau , buat buat suka sudah ..cool je  ^___^ "

Ohh Prada ! dah 3 lebih jum nena ..

before yeyn beradu , nak cakap sikit selalu kita jumpa blog segak , comel , kawaii ..err of coz blog perempuan kan ?
but tadi yeyn jumpa ni masa cari tutorial tuk men-smartkan blog Mr. Abg .. 

p/s: kalau ada lagi blog lelaki macam Syafiq.. yeyn nak link~

first time yeyn jumpa blog lelaki macam ni ! salute ! comel sangat ..eh eh handsome  ^__^

http://wanhazel.blogspot.com/ .. Wan Hazel ni pun otai jugak .. smart kan ?


so Mr. Abg ..rajin rajin la pegi kat dua blog hebakk tu tengok tengok diorang punya tutorial ..
tak faham bagi faham jugak..kalau tak faham jugak , sudi sudi la tanya adek  ^___^


notekecikbesau: colourful tak entri kali ni ? ke fool ? err entah la..tetiba rajin lebih .. hidup mau ceria !
apa apa pun thanks baca  ^___^ 
mornitee ,


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: