Tutorial ( Request )

Babbling about Fashion 

okay TAJUK nak gempak je TUTORIAL .. 
oh Guess, yeyn nak buat tutorial ? err sorry la tak minat bukan la actually malu nak membebel seorang depan videocam .. bebel depan blog tapa tada sapa nampak  ^__^ * bajet buat muka comel *

Selalu kalau cakap pasal Tutorial ni , mesti la nak make over blog tak kisah newbie ke ,baby tua eh eh blogger hebat  ^__^ * jangan saman saya , saya budak budak je*


Tutorial request ni pasal cara nak pakai hijab/shawl & make up 
tutorial ni adalah request dari si gadis molek named FARAH AIDA .. she's one of my schoolmates masa belajar kat SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SEKSYEN 10, KOTA DAMANSARA , SELANGOR ..ala yang lawaa tu ..
kata dia la, bukan kata yeyn .. dia kata yeyn pandai berfesyenkan hijab ..err ayat amek hati je tu.. dia suruh yeyn buat tutorial ..apa Farah ni kat youtube banyak search je.. kankan .. penat la diorang buat tutorial bagai  ^____^
then tadi ATIQA ZUKREENA lak tanya benda yang sama...so alang alang tu sekali sapu je kan

so tujuan yeyn buat entri ni sebab nak memudahkan diorang dan korang yang tersampai ke sini.dah sampai tu keja korang semudahdotcom je...yeyn bagi link then korang follow je tutorial tu...easy as possible kan?
ala dun make life complicated..klik jee  ^___^

tengoktengok kan dah bebel panjang lebarrrr..sorry :D

yeyn kalau pegi memana mesti ikut tutorial ButikPinkKu1 tak pun tgk HIJAB CHILL Maria Elena





tu sebahagiaan laa...korang boleh cari lagi
tak pun korang try yang bawah2 ni





credit to akak gojes kesayangan saya  
p/s: akak pinjam gambo tau.. heeee

done..itu sahaja dari saya hari ni 
enjoy !




Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: