kegilaan semakin menjadi2 :D



tuka default wa cakap lu! hikhikhik .. korang asyik kata terkehel kepala nak usha default yeyn .. so yeyn tuka kali urat tido terseliuh sikit ..jadi la kan .. sikit je .. 

time yeyn perah otak jawab teka teki kat page ni .. yeyn tengah tunggu abah ..nak balik kampung jap ..haa semalam nih .. pastu masa yeyn menang nih , abah pun sampai rumah .. terus yeyn log out sempat print screen ..hahaha

Info Kesihatan : Fibroid

Assalammualaikum  * tak jawab dosa *korang sihat ? tengah mengunyah apa tu ? haa korang ingat yeyn tak tahu ke ? hikhikhik


Hari ni yeyn nak jadi Doktor SAMBIL(AN) menaip entri boleh dak ? heee~

yeyn baru dapat tahu pasal ' Fibroid ' ni hari Jumaat lepas . Sebelum ni tak penah dengar pun pasal Fibroid ni .. Yeyn ni jenis yang suka explore pasal jenis jenis penyakit ..cita-cita nak jadi doktor tada la .. cuma yeyn saja suka suka .. Lagipun bukan apa , bak kata pepatah melayu sediakan payung sebelum hujan ..haa so kita kena la get ready before something bad happen .. jangan kita main redah je ..alah untuk kebaikan kita jugak tak pun untuk orang2 yang kita sayang ..ye tak ?

Perghh status kau makan dalam la seyh !

Hey assalammualaikum semua ..korang sihat hari ni ? kat sini panas gila .. lama tak hujan ..rindu kat hujan der .. panas panas ni kalau perkena cendo pulut perghhhh .. ice cream cornetto cinta perghh layannnn beb .. 
please la sesapa tolong post kasi sikit ..  heee~

TUMBLR


TUMBLR .. tumblr ni best sebab gambar gambar je la kan ..
haaa .. sapa sapa berseni or minat seni mesti korang ada tumblr kan ..huuuhu
TUMBLR .. TUMBLR TUMBLR ...blurrrr

Lisa Surihani ~ cantik ke dia ?

hamboih hamboih dress pink bercardigan hitam lagi .
for sure jejaka jejaka melaya tengah terjerit jerit kan ?

Love Mathematics

bukan LOVE but Maths ..hikhik

Hey korang ..yeyn baru pas nengok movie Di Larang Masuk ..

Pin Kerongsang

lunch time~!!!!!
pin kerongsang , sekarang ni macam macam jenis ada kan ..yang tergantung , colourfull .. haaa ada yang mahal , murah .. original yang ciplak pun ada..yang silver celup pun ada..adat meniaga la tu ..nak untung cepat..

Story about one guy ~ MUST read

atas kerjasama Dato' Google Images

hey guyssss ... okay okay .. sapa kat sini minat si Justin Bieber ni sila angkat ibu jari kaki tinggi tinggi  ..
ohhaemjayyyy ! she's freaking HOTTT .. eh silap silap not SHE but HE .. tadi tengok macam perempuan , lupa pulak nih Justin Bieber .. jap jap pening kepala 2 minit tengok muka dia lama2 ...

The Reality


Assalammualaikum .. Good Morning darla darling  ^___^

It's Over


Aku keturunan Mayang Mengurai

 Assalammualaikum semua darla & darling ..
yeyn tengah makan kerepek rempah pisang .. err pisang rempah ..entah tak sure nama ...sewaktu dengannya kot ..yang diimport jauh dari kampung halaman ..hee ..

Bintang Bintang


nampak? nampak ? bintang banyak kan ?
tu la hobby baru yeyn .. buat bintang banyak banyak ...isi dalam balang kaca bentuk bintang ..
kalau bintang tu tak jadi , dengan senang hati yeyn  ronyok2 pastu baling rata rata dan merata rata ..bersepah bilik ..dah macam tahi bintang jatuh dah ..but bintang ni colourful ... 


Hujan di Pagi Hari

entri di pagi hari ..agak pagi lagi sebab belum pukul 12.. 
lapar sangat sangat .. alangkah indahnya dunia kalau pepagi ni tingtingting je terhidang cupcakes depan mata ..
wahhh sukanyaaa .. nikmat gila makan cupcakes plus minum secawan nescafe panas2 ...tengah tengah dingin sejuk hujan ni ..perghh layann ..

Allah Maha Adil

Mood : lapar lapar lapar

masa tengah upload gamba ni , azan pun berkumandang tanda masuk waktu solat .. tibatiba yeyn cakap dalam hati sorang sorang ..
" eh eh pukul berapa sekarang ( sambil tengok jam tergantung segak kat dinding . 1.20 ? ) "
yeyn pun mengeluh panjang ..
tadi yeyn bangun awal then tak tido balik sebab tak ngantuk ..terus online..
ingatkan time tu pukul 11.30 nak hanyut la kejap * padahal memang dah tersengguk2 ngantuk *
dengan kelajuan kipas yang memusing kencang .. perghhh sedap gilaa , sejuk je tido .

Miss Fabregas ♥

:.: You brought COLOURS in my life  :.:

Having some fun

take a picture make me smile .. even just one picture... and even my face freaking huduh ..arghh i dont care

yeayyyyy

Mood : Laparr  T-T

Just you

**gamba atas ni semad...cuba korang klik kat gamba tu   **

lagi satu entri jiwang yeyn ..ahaks jangan sila la muntah ..yeyn bukan nak show off ..sumpah tade niat pun.. bukan yeyn sorang je tengah bercinta .. yeyn just luah apa yeyn rasa ..

Cinta Sejati

Assalammualaikum semua .. sebelum yeyn ber- sleep beauty kan ... nak share something dengan korang .tadi yeyn scuba kat google sambil menghayati keindahan keboringan ..

cinta itu tidak buta tetapi cinta itu satu pembelajaran ..sebab kita bercinta..then kita belajar mencintai , menyayangi , keikhlasan , menghargai , berkerjasama , berdisiplin ...dan lain2 lagi  ^___^

First May

Benda alah petak petak yang ada huruf tu saihiba kan ?? ..ta sure corret spelling whether in Bm or Eng ..