Miss Fabregas ♥

:.: You brought COLOURS in my life  :.:
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
entri ni khas buat Putralam Fabregas 
nak cakap BIG thanks kat dia

kami dah kenal lama la..dalam 6 tahun jugak laa.. start rapat 2 tahun lepas..masa form 4 ..
sebab terjumpa balik kat friendster then pindah randah ke facebook pulak
lepas spm bertambah kerapatan kami , dengan ber-sharing games ...story moryyy bagai
tak dinafikan yeyn senang , seronok giler kawan dengan diaa .. nama betul dia Mary ♥
dia big Fan of Cesc Fàbregas .. napa dia letak Putralam ..err entah la, masih tak dapat kesan lagi ..

BIG thanks sebab .. yeahhh . dia kawan baik yeyn .. yeyn share everything dengan dia..
dia pun selalu ada masa yeyn susah dan senang .. kadang kadang dia jadi kauselor yeyn .. 
suka nasihat tu , nasihat ni .. wahh hebat kan dia..
kadang kadang pelawak pun dia jugak .. she cheer me up .. make my life like rainbow ..
kami sama sama seronok berkawan .. life ni kena style , sempoi je baru simple..

lepas ni , lepas ni dia dah masuk study ... terpinga - pinga la yeyn online seorang sorang ..
main games cityville sorang sorang .. yeyn sedih sangat .. tak tahu la napa ..dah rasa macam kakak adek dah .
dia lahir bulan 5 ..naahhh dia kakak sayaaa  .hehe

* guwa rembat gamba lu *
ini Mary ♥ .. sweetkan dia ? comel .. honestly yeyn suka gamba ni .. sebab dia berjubah kot .

pesan buat kesayangan : Nanti belajar ghajin ghajin tau .. jangan pernah berubah , jangan pernah lupakan daku .. * kesat ayaqmata *


,




Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: