Story about one guy ~ MUST read

atas kerjasama Dato' Google Images

hey guyssss ... okay okay .. sapa kat sini minat si Justin Bieber ni sila angkat ibu jari kaki tinggi tinggi  ..
ohhaemjayyyy ! she's freaking HOTTT .. eh silap silap not SHE but HE .. tadi tengok macam perempuan , lupa pulak nih Justin Bieber .. jap jap pening kepala 2 minit tengok muka dia lama2 ...


jadanya orang minat kat makhluk ni ??? kalau budak budak bawah umor dari yeyn minat dia, yeyn boleh terima lagi , alah budak budak .. who care?? .. Ya Allah ! ni budak budak sebaya yeyn or even older than me pun minat dia ..wadehel la .. apa sangat tah dengan mamat ni ..
orang puja dia bagai nak rak macam dia ni tuhan bagai .. gilaa Gayyyyyyyyy bak kata Putralam Fabregas
Gay ke dia ? but still got people can accept even budak ni gay .. kalau orang lain gay , memang dah anti gila gila dah .. entah ilmu apa budak ni guna ..heee

honestly SOME of his song boleh la nak layan sikit2 .. tu pun asyik dengar je kat mana mana... BUT tuan lagu sorry cannot go..tak boleh la nak layan..dia tak menarik langsung .. comel ? eeuwww.....wahhh sorry la kepada peminat peminat or biggest fever fan of Justin Bieber , yeyn terJUJUR sangat ..

korang tak boleh salahkan or benci/anti yeyn, yeyn pun tada hak nak halang korang .. ni hak masing masing nak suka or nak benci .. yeyn tak benci dia cuma tak suka jaa ^_____^

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
nah i found this in someone Tumblr ..

Now she's look great , really awesome .. so glamour .. right ?
hah! Losserrr ~

* abeh ar yeyn kena bakar ar pasni ..maaf dipintaa*



Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: