Having some fun

take a picture make me smile .. even just one picture... and even my face freaking huduh ..arghh i dont care


tadi pegi sunway .. lil adek said ' akak ni keja pegi sunway ja tak boring ? ' entah laaa situ ja yang " best " dan dekat ..agaknya la . tak tahu 

actually ,
duit tada tapi tah la nak pegi jugak shoppingnyaa ...tengok orang shopping meleleh ja...

macam biasa la kali ni pegi shopping tak berduit bertemankan artis ..eh eh Myaa meoww, ha'a Myaa yang gila shopping tu  ^___^

ni wajah kami yang agak gay ..berpoyo tu wajib

gamba lil adek tada sebab dia fly ke alam lain..maaf

sleep tight all  ^___^



Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: