Perghh status kau makan dalam la seyh !

Hey assalammualaikum semua ..korang sihat hari ni ? kat sini panas gila .. lama tak hujan ..rindu kat hujan der .. panas panas ni kalau perkena cendo pulut perghhhh .. ice cream cornetto cinta perghh layannnn beb .. 
please la sesapa tolong post kasi sikit ..  heee~
tu mukadimah je tade kena mengena dengan tajuk nun .. hehe ..
Pergh Status ko Makan dalam la Seyh .. so sapa yang suka main tag tag kat fb korang mesti familiar ar...
yeyn ni kan penganggur terhomat , jadi sering kali bergiat aktif dengan aktiviti apa yang diorang anjurkan tu ..ala sekadar sesuka hati ..apa orang kata mencapub .. bukan selalu tetapi kerap jugak la..

time nih yeyn dah tatau nak buat apa kat fb ingat nak LOG OUT pastu zzzzzzzzzz ...
pegi kat Home ternampak soalan kat page Perghh status ko makan dalam la seyh ..
time tu agak blurr boring plus ngantuk .. tengok orang first jawab KUNG FU .. yeyn pun belasah la WUSHU .. korang tahu wushu ? tatau sila google eh ..jangan segan segan .. yeyn penah join wushu masa form 4 kejap je tu pun sebab yeyn admire kat someone nih .. last2 tengok mamat tu GAY ,..sentap den ..terus tak join wushu ..* gelak la korang *


pas yeyn jawab yeyn belah ar dari page tu ,.sebab yeyn tembak je ..
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
pastu terjah home balik ..usha sikit kot2 boleh mencapub lagi .. Hahahhah
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#


perghh guwa MENANG derr ... kenapa default yeyn terbalik pun tak tahu ..tada motif
just nak nampak lain dari orang lain ..hehe tu motif la kot .. huuuu~

adios amigoo~



Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: