Aku keturunan Mayang Mengurai

 Assalammualaikum semua darla & darling ..
yeyn tengah makan kerepek rempah pisang .. err pisang rempah ..entah tak sure nama ...sewaktu dengannya kot ..yang diimport jauh dari kampung halaman ..hee ..


yeyn tengah dengar lagu ni sambil sambil berskype-ing ..  
 dan SAMBIL 



#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#


bergosip ,bergebang dengan nenek tersayang..hehe

tiba tiba nenek tegur pasal rambut yeyn yang panjang mengurai ..
err ...yeah rambut yeyn panjang mengurai dah serupa macam mayang mengurai ..atau lebih sedap sikit ..
RAPUNZEL .haa rapunzel..

baru yeyn tahu yang yeyn ni ada keturunan rapunzel...ala korang percaya la..pleasee ...
Hehehe.. yeyn potong rambut setahun sekali.. cuma last year je lupa nak potong.. hitung tambah tolak, kira dah dua tahun la tak mencantas rambut ni..boleh tinggal kat menara tinggi la pasni pastu tunggu Prince Charming datang..Hahaha

know what...yeyn buat keja gila semalam.. bersila depan cermin sambil " mirror mirror in fornt of me, who the cutest in this room " kompem ar dia cakap yeyn kan .. 
keje yang agak gila tu tanpa pengalaman la kan ..yeyn tengok gunting bersepah kat bilik , dah macam2 warna ..yeyn pun amek la yg wana ungu tu pastu dengan rasa berat hati yeyn potong rambut sendiri ..huwaaa sayang gila bhai T-T




hasilnya...comel cam ni ^_______^
korang yang minat cita korea ..korang penah tengok cita ni ?
Mary Stayed Out All the Night / Marry me Mary ...

cita ni best... nama girl dalam watak cita tu Wi Mae Ri Yah .. * yeyn rembat nama kat situ la..hikhik*
rambut yeyn lebih kurang macam dia la .. yeyn just potong depan tu .. yang lain sama dah  ..Hehe...comel kan?


Adios amigoo~


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: