Love Mathematics

bukan LOVE but Maths ..hikhik

Hey korang ..yeyn baru pas nengok movie Di Larang Masuk ..
ingatkan seram , ada hantu ke hapa ..rupa rupanya ..cita tu cita pasal , actually macam bagi mesej la .. mengharamkan penjualan organ organ .. eeeuwwwww sanggup kan manusia jahil .. seksa orang orang normal .. mostly budak budak ..sebab organ organ diorang sihat belaka then masih baru tak tercemar la kan .. haaa .. diorang pun berhak hidup tau .. tak baik buat gitu .. so to those yang bercita cita nak cepat kaya tu , cari la jalan lain ..jangan duk fikir jalan pintas je .. yang tak best dalam cita tu masa Bad mati .. sedihhhhh .. doktor tu belah dada dia amek jantung ..perghhh kejam sial.... heee

kaya pun ada kaitan dengan Maths kan ? tanpa maths ha korang nak hitung tambah tolak macam mna ..

SHOW OFF~~~Hahaha ..
tada keja la kan .. 


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: