siapakah mereka ??

lepas cerita pasal HOT STUFF HOT STORY tu ..
i was thinking susah sangat ke nak berterus terang ?
i know benda tu susah .. bila dah tahu susah why kena buat salah ?
and i also know that no one perfect ... so sampai bila nak buat salah ?
ta rasa ke it macam u are fooling urself ? please thinking whatever u do ..
like the guys yg i was wrote about tadi Zack , Afiy , and Kimi ..
cerita dyowg sama .. dyowg give hope to the girls .. ( u my only one , i love u more than anything or myself or whatver it is) ... oh man u SUCK !!
apa mahunyer lelaki ? sex ??
weyh better u get marriage la ... dari u tambah2 dosa and silap2 u dapat Aid/Hiv ..
pe jadahnyerr ....
macam sial je kan ??
so girls out there please never trust boy / man .. selagi dyowg not ur husband .. never trust them ...
i know if boy / man reading this they will get mad .. do i care ??
ta semua lelaki in this world jahat .. may be who will get mad with 3 guys to u r the rite person ..
if u get mad with me .. u r tatolly bengong .. am i clear ?
i also know bukan semua perempuan baek .. yg i was sedih perempuan yang lemah always jadi mangsa .. but why ?they hurt u (boy) ke ?
kenapa nak kena ada dendam .. ? kalau u dendam sekali pun, dendam la dengan orang yg u marah , benci ... jgn kaitan other people ...

HOT STUFF HOT STORY NEYH

ehem ehem .
terlebih dahulu ..

assalammualaikum ..

^_^




syifa nak kongsi cyter benar ney .. bukan diaplikasikan mana - mana animasi or ceritera dongeng ...
disebabkan kesah ini benar syifa ingat nak letak je full name dyowg .. bukan ape geram je dengan perangai dyowg tuh .. *tension bhai * hehe
so syifa pun tepaksa la guna nama tipo2 .. cuma nama tipo tapi details sorry syifa nak letak real ..
bukan nak aibkan tapi tolong la sedaQ diri sikit .. gheja nak saketkan hati jak .. tatau dah bpa ramai mangsa .. kejam tol ...

jum layann ...zassssss


Aku hanya insan yang lemah

*tajuk macam lirik lagu Yuna-Sempurna la..hehe*



heyp2 heyp ..
assalammualaikum , selamat petang..


dah solat Asar ke ??
syifa dah beres .. u all ?? haaa jangan tangguh2 taw ..
kita ney insan yang lemah .. segala2 yang kita ada and ape yg kita tengok tu semua ALLAH yang cipta .. kita ney sekadar meminjam la ..
ALLAH akan tarik bila2 je kalau kita alpa ..
huhu ..
dah jadi macam tazkirah dah .. hehe .. sekali sekala ta salah ..
syifa sebenarnyer tengah demam ney ... adoii bila la nak baek pulih neyh ...
ney mungkin sebab semalam syifa tingin sangat nak minum air sejukkk ..
hahaha .. padan muka .. ala syifa bukan ape ingatkan tekak dah ok so TERminum la..
hehe ..

Like

olla ..
dah sleep ke ?
syifa on the way la ney ..
on9 jap .. bukak mukabuku tadi ..wahahaha ..
terbukak kat profile 'dd' then saje busy body nak tau ape yg si 'dd' wall 'april' ..
em klik -loading- .....
laa syifa de like kat status 'april' tu .. he wrote IMY ..
syifa klik "Like" je ..
mula2 memang tade maksu pape .. lantak ar dye nak miss sape pun ..
langsung ta ganggu hidup syifa ..
tade respond .. emm
syifa pun logout la ..
now baru bukak balek .. emm pelik la asal tade notification pasal status tu apehal da berpuluh2 comment dah ..

To My Sayang !

*love mood*
lovelovelovelove


today = ( 2 years 1 months 3weeks 2days )
31Aug08 sampai forever and ever !!
~sampai syurga ....
insyaALLAH amiiin ya rabal alamin ..

confuse

em memang syifa gle confuse rite now ..
He's BACK and bring problem and trouble in my life again ..
HATE him very much !
i hope he knows ..
if i on his foot i will know how much much much i HATE him ...
if i still love him , i will give him a 2nd chance ..
i hate

Randy Pangalila - Lewat Semesta

oLLeHHeLLo

tengah calling - calling dengan wiwie ..
dengan gosip - gosip pasal dulo dulo ..
hahaha ...

eh wiwie cakap citer Stairway to Haeven ..
ending nanti Jodi mati ...
ala why ?? ala jangan ..
tanak ! tanak !

Dear Kawan,

eh ta faham la dengan kawan - kawan tu ..

da la suka 'busy badan' pasal orang laen ..
tau la nak pertahan hak kawan la konon tapi ta kena tempat ..
da la 'sibuk body' dah tu bagi orang tu saket jiwa raga lak ..
ta pasal2 kena gedebush3 da ... padan muka la..

posto ! posto !

i'm watching Stairway to Haeven right now ..
wee ^_^

Jodi dah ingat sape dia and kisah silam dia TAPI dia ta ingat sape langgar dia TAPI JUGA Mummy Zoila ta bole accept dia as Jodi ..
Mummy Zoila dah kene racun banyak dengan Eunice dan her evil evil evil Mummy Maita ..
eee geramnyer ..
hahahaha !!
LOVE ,

^_^

mane ade awak situ ade saya ..
mane ade saye situ adenye awk ..
saya ta rase pun yang awak ikut saya ..
kan ? kan ? tade kan ?

"Pag-Ibig Ko'y Pansinin" - STAIRWAY TO HEAVEN OST



Narito ang pag-ibig ko
Ibibigay nang buong-buo
Nangangarap nang mag-isa
Umaasa na makapiling ka

Narito ang buhay ko
Nakalaan para sa iyo
Naghihintay ng pag-asa
Na sana ay iyong madama

CHORUS

Langit ka, lupa ako
Hanggang tanaw na lang ba tayo
Mahal kita, mahal mo ba ako
Hanggang pangarap na lang ba ito
Kaya kong gawin ngunit ‘di kayang sabihin
Ang pag-ibig ko sana'y mapansin

Narito ang awit ko
Ang himig nitong puso
Naglalarawan ng pagsinta
Nagbibigay ng sigla't saya

[Repeat CHORUS]

BRIDGE
Ang pagtingin mo't pagmamahal
Damdaming iingatan nang kay tagal

CHORUS

Langit ka at lupa ako
Hanggang tanaw na lang ba tayo
Mahal kita, mahal mo ba ako
Hanggang pangarap na lang ba ito
Kaya kong gawin ngunit ‘di kayang sabihin
Ang pag-ibig ko sana'y mapansin

shuke ! mhinat ! chente !

aucakk cakk cakkk ..


hee ^_^




shuka gile !! mhinat gile !! chenta gile !!

pendek kata cekk bekenan la..

hope sangat dapat..


nak tau ape ??


SPM was the title

assalammualaikum smua !
sehadd ta? dah breakfast ?
tah2 de yg still kat tilamtilam ..haha
Spm was the titleeltit eht saw mpS
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
timetable SPM dah dpt ..
so secara comfirmnyerr paper RY
start nov 23 .
the end on dec 13
then ape lg horayyyy laa !!