HOT STUFF HOT STORY NEYH

ehem ehem .
terlebih dahulu ..

assalammualaikum ..

^_^




syifa nak kongsi cyter benar ney .. bukan diaplikasikan mana - mana animasi or ceritera dongeng ...
disebabkan kesah ini benar syifa ingat nak letak je full name dyowg .. bukan ape geram je dengan perangai dyowg tuh .. *tension bhai * hehe
so syifa pun tepaksa la guna nama tipo2 .. cuma nama tipo tapi details sorry syifa nak letak real ..
bukan nak aibkan tapi tolong la sedaQ diri sikit .. gheja nak saketkan hati jak .. tatau dah bpa ramai mangsa .. kejam tol ...

jum layann ...zassssss








Penjenayah pertama :

Zack (not a real name ) , umo 24 tahun*2010* berzodiak cancer .. baru saja menamatkan study kat UUM, Kedah .. Asal somewhere in KL .. now dah kerja .. dengar citer da stabil sgt .. asyik naek pangkat je kalau ikut kaba angin tuh .. bab tu RY ta kesah ar kan tu kerjaya and rezeki dye ... lantak ar ..

yang menpanaskan hati RY adalah ......

around end of 2007, si zack ney melamar (couple je blum kawen ) sorang awek neyh .. Fasha namanyer bukan Fasha pelakon tuh tau .. Fasha tu comey , baek org nyer .. time tu Fasha maseh skola .. dalam form 2 .. haa muda lagi .. Zack ayat punya ayat , Fasha pun tertarek and dyowg pun couple ..

then 2008: Fasha tu kira sayang gle ar kat Zack tu .. one day Zack melakukan sesuatu yang agak JIJIK .. time tu Fasha cam ta selesa dengan perbuatan kejinya .. Zack sering kali ajak Fasha keluar tapi Fasha akan tolak mentah2 .. kata si Fasha , dia tamau harga diri dia tergadai oleh manusia durjana tu .. Fasha betul2 menyesal .. syifa salu advise dia ney bukan salah dia pun .... benda nak jadi ..syifa gak ask her tu forgot Zack tu .. Fasha try tapi Zack tu sukar nak lepaskan Fasha .. Zack jugak berjanji yang dia akan berubah kearah kebaekkan .. Fasha yang berhati mulia beri dia kesempatan untuk berubah nak tebus segala dosa -dosanya ..

Beberapa bulan pastu Zack benar2 berubah .. Fasha datang berjmpa syifa and cyter everything.. baguslah .. Fasha happy syifa pun tumpang happy sama ..

beberapa bulan laterrr ..

syifa dah lama ta dengar berita si Fasha neyh ..

Nak dijadikan cyter one evening tu Fasha dtg jmpe syifa then dia story pasal Zack .. yang mamat tu dah berubah .. jarang contact la .. cepat marah ..tukar number hp la .. sounds weirdkan .. ? bagi syifa , mamat tu mesti dah berubah hati ye la kan, Fasha da ta bole time Zack yang dulo2 mesti dia ta tahannyer .. dah tu hidup dia .. pastu syifa terfikir gak apa yang Fasha cyter , yang Zack tu asyik sebut 'madu' , nak pasang laen n nak kawen dua ..em klau syifa da lama biakan mamat tu .. buang masa , buang duit , rugi elektrik kena charge hp ... betul ark ??

One day around 2009 i think.. syifa terVIEW profile Zack .. i'm so suprise la weyh .. got one girl there comment on his wall said ' thanks 4 our 22months relationship , i'm happy with it .. bla bla bla ... love u ' .. i was like WTF ~ ! betulla ape yg syifa sangka sebelum neyh .. jahaman punya lelaki .. syifa pun calling2 Fasha , tell her the truth .. Alhamdulillah her listen to me .. and she accept and she ta sedih langsung .. good girl betul la .. Fasha ada try talk with Zack .. mamat durjana tu cakap, kawan je ... ha'a bestfriend .. Fasha pun nak lebih kepastian she add the girl .. after the girl approve her , Fasha said memang terkezutt gle .. got 1 album there and all the photos about them tgh sweet .. oh gosh .. oh so strong Fasha .. if i memang down gle .. ye la beb dah 2 years lebih kod .. syifa macam nak tikam2 je dada Zack tu .. huhu .. syifa lak yang emo lebih.. opss terlebih suda ..

Finally Fasha dengan life sendiri .. lantak ar mamat tuh ..




Penjenayah kedua :

Afiy ( not his real name ) , born in KL .. 9teen y/o *2010* maseh student and study kat somewhere in KL .. hometown Penang .. Afiy ney memang handsome .. senyuman and pandangan dia memang mengoda habehh .. cair kalau girls tgk .. his fav singer Chris Brown .. Afiy anak last la.. Afiy ney manja , very caring and very the penyayang .. as know as playboy .

haa story makin rancak .. hehe ...

one of his adik angkat named Yana .. Yana is very nice and kechik molek je .. dia chubby and comey la.. muka dia memang manis .. he know Afiy around year 2007 or 2008 .. i cant remember .. Yana never know pun yang Afiy tu playboy .. she guess she the only one and the last person that Afiy love ..
Akibat saling memahami and bertolak ansur .. mcm mne tah dyowg bole couple .. *senangnyer hidup dyowg * .. Yana dgn Afiy couple time 2008 .. Yana form 3 and Afiy form 5 .. dyowg ta penah pun nak jmpa .. bukan ta hingin tapi tade masa sesuai .. Afiy layan Yana dgn baek .. Smpai la one day yg Yana kena pindah to JayBee .. before Yana and Afiy memang stay kat Pulau Pinang but Afiy kat island and Yana kat tanah beso ..haaa tu je yg memisahkan dyowg .. Yana terpaksa pindah JayBee sebab ikut Daddy Malik .. Afiy lak sedih and tanak berpisah jauh2 dengan Yana..
Hey guess what , what will Afiy do to Yana ?? em let me answer it.. Afiy nak Yana serahkan dara * sorry ar RY terpaksa berterus terang * .. kononnyer dgn that way Yana takan cari boyfie laen kat JayBee .. eeeee how so stupid la that boy .. bodo ! bodo gak kalau Yana tu bagi kan ?
Alhamdulillah Yana ta turut pun ape yg si Afiy ngok tu nak.. bagus Yana .. ! lepas tu relantionship dyowg pun dingin .. Afiy mula ta percaya pada cinta *tibe2 je dye sengal..haha * Afiy penah dikecewa suatu ketika dlu .. so skrg lepas Yana tolak permintaan ngok dye, it macam satu tamparan .. bla bla bla bla .. dye jadi lebih jahat ..
Yana still contact dye sebab terlalu sayang .. tapi this time Afiy's mom cant accept Yana sbb ta menepati ciri menantu idaman .. maybe his Mummy Ida (Afiy's mom) nak yg freehair , sexy la kot .. kerana terlalu kecewa dan ta bole terima kutukan Mummy Ida, Yana cuba lupakan Afiy ..
One years later , Yana get knows for Afiy's bestfriend yang Afiy dah ada gf named Alia (nama sebenar ) and dyowg dah couple masa 2008 .. Yana said memang terkejut macam nak mati je ble dpt tahu .. she crying gle2 in front me .. so pity .. vavies munya Afiy .. *RY emo emo*
Kenapa la Afiy tu kejam sgt ?? kecian Yana .. asyik nangis la .. rugi air mata je..
aso mcm nak penampo ja Afiy tu !!ishh




Penjenayah ketiga :

Kimi (bukan nama sebenar) .. 7teen *2010* .. Penang .. kurang detail la pasal mangkuk neyh .. tu je taw .. dye kawan lama pada Aiyn .. kira dari skola rendah la .. time skola dlu dyowg memang rapat .. bestfriend la katakan .. masa year 5 Aiyn kena pindah .. masih dalam negeri yg sama .. tapi daerah laen2 .. masa kechik2 mana ada FB , YM, MS , MSN , Skype , FS , Hi5, Tagged and etc la.. kan ? so hilang mcm tu je la ..
Pendek citer si Aiyn baek sgt lak pegi cari kimi .. kebetulan Aiyn ney jmpa senior skola rendah dlu .. Abg Didi .. haa Abg Didi lak jiran tertangga dengan Kimi .. haa ape lgi .. number hp Aiyn pun ade la kat Kimi .. mula2 calling .. flash back masa budak2 dlu .. *actually penjenayah ketiga ney syifa meluat nak citer ...ishhh *
Kimi pun berterus terang kat Aiyn yg dye suke Aiyn .. nahhhh Aiyn pun suke Kimi tapi pada suatu ketika dulu je la .. disebabkan Aiyn neyh single dye pun time la.. Kimi ney mmg baek .. salu tolong Aiyn masa Aiyn saket kat skola dlu .. so she guess baek sampai skrg lah ..
dyowg couple masa July2008 .. sama2 form 3 .. couple couple ..
Aiyn told me yg Kimi ney pelik .. mcm pasang2 .. it means like he may be ade girlfriends laen ..
ye la always bagi alasan ..
After one year couple .. Aiyn fed up dgn Kimi *tahu pun kau * .. Aiyn buang sim card tu .. kononnyer tercontact secara ta sengaja .. bukan Aiyn tu ta berterus terang Kimi .. tapi bayangkan lah sape nak ngaku bila dah berak tengah jalan ??hahahha ..kan3 ? mcm tu la Kimi ..
bla bla bla bla bla ...
this year .. Kimi calling Aiyn .. Aiyn said Kimi macam nak mintak couple balek .. konon ta bersalah .. so syifa ckp kat Aiyn better u watch out and more carefull .. yang RY akan siasat more about Kimi ..
ennahhh .. Kimi ready taken by Fara (real name ) .. more bukti kukuh is yang Kimi tu dah couple lama dengan Fara .. 1st person said dari form 3 .. 2nd person cakap lak dari skola rendah .. plus 2nd person lagi ingat dyowg dah clash ..ye la dah couple dari skola rendah ..
dasyat bhai !!
Aiyn said .... sorry i'm not intersted dengan penipu besa !! gooooodddd !!




note : ketiga - tiga cerita ini adalah benarrr ... syifa ta reka2 pun .. betul2 terjadiiii ...
persoalannyer .....
kenapa ketiga - tiga lelaki itu bersikap sedemikian ?
ye la mereka mempunyai persamaan iaitu couple lebih sorang dalam satu masa ..
celakanya dyowg ... kenapa perlu mnyakitkan hati sesorg padahal pernah menyayanginya .. ?
for ut information Fasha , Yana and Aiyn dah happy dengan SINGLE ..
for ur information jugak .. penjenayah2 tu masih belum dapat diberkas jadi berhati - hatilah kamu .. kerana mereka mungkin ada di sekeliling kamu ...

Facebook Comment Source : Facebook Comment

1 orang baik ✿:

松尾 弓美 Rose Yumi said...

guys ... to more detail please PM me on Facebook or call me ...