Like

olla ..
dah sleep ke ?
syifa on the way la ney ..
on9 jap .. bukak mukabuku tadi ..wahahaha ..
terbukak kat profile 'dd' then saje busy body nak tau ape yg si 'dd' wall 'april' ..
em klik -loading- .....
laa syifa de like kat status 'april' tu .. he wrote IMY ..
syifa klik "Like" je ..
mula2 memang tade maksu pape .. lantak ar dye nak miss sape pun ..
langsung ta ganggu hidup syifa ..
tade respond .. emm
syifa pun logout la ..
now baru bukak balek .. emm pelik la asal tade notification pasal status tu apehal da berpuluh2 comment dah ..
syifa ney rajin bace satu2 dah tu cari penyaket .. ngok la ..padan muka ..
dd , april n sorg lg membe tade gelaran ..hehe
syifa terase la .. sbb ape yg dywg bahas tu mcm ade kene mngene dengan syifa ..
laaa npe la lelaki ney cepat and mudah perasan ?? ta malu ke ??
syifa pun malu gak esok sti dywg pandang2 kat skola .. adoii ..
emm buat dunno je ..
syifa ingat pasney nak deactivate account mukabuku la buat sementara ..
bole ta ? setuju ??
lagipun nak SPM da..
fokus SPM dlu la..
ignore kwn2 yg annoying tuh ..
emm sedih lak ..
tape2 syifa mesti kuat !!
semoga kita bertemu lagi ..
jumaat 29okt last kot ..
tah la tengok la dlu ..
kayh nyte ~!


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: