Rezeki tu ada kat mana mana sahaja ^____^

Hollaa semua .. korang sihat ? dah dinner ke ?


Misal kita pegi intebiu kerja then a week pastu korang kena reject ..
of coz korang down gile kan ? Heee .. just anggap tada rezeki time tu ..
alah macam korang putus cinta gak kan , " bunga bukan sekuntum , kumbang bukan seekor " kankan .. apa apa pepatah patah korang ..Hahaha ..

so just anggap bukan rezeki korang lagi , bukan hari insyaALLAH esok lusa mesti ada punya.. kita kena la sabar .. rezeki tu kat mana mana je ada cuma lambat atau cepat je ..kaannn so chill la  ^__^


korang dah tgk ? kaka Mona yang cantik manes tu mintak tolong yeyn ..okay yeyn TOLONG dea  ^__^
ikhlas tau ..hehe ..lagipun yeyn kan penganggur setia .. so why not im helping her kan ??Haaa
bnda tu bukan susah mana pun ..just create an album then upload stok baru then tagging people ..naahhh easy right ?
nahh .. ni antara2 koleksi untuk bulan april ni.. Stok baru  ^___^

so girls , macek macek , kaka kaka , sedari sedari ..emm sape2 je berminat please add on mukabuku yeyn http://www.facebook.com/syifasyazanaazmi

then klik kat photo album ..
there korang boleh lihat dengan lebih bosau , teliti , quantiti , serta maklumat pasal saiz or harga ..
so jom lepak chill ..

BEFORE tu korang kena la FOLLOW blog yeyn dulu eh  ..
dah FOLLOW ?korang memang the baest ..ada laa rezeki tuk korang  ^____^

Tada Rezeki Nak Buat Macam Mana.. Jadi Datuk Bandar Sudaa ^____^


Nak show off kat my Putralam je ni .. Banyakkan ?HAHA ..
perasaan ta city ney serabut T__T mna ada space dah nak tambah houses  T__T


Makin bertambahkan duit tu .. tu ta havest lagi ..Hehehe
please la jangan duk jampi serapah nyampah saya ..Hahaha ..
**ta lama lagi macam nak muak je main ney  =.=


Based on title.yaa yeyn tada rezeki nak keja situ .. sebab yeyn kurang comel kodd  T___Thuwaaa
so macam biasa la jadi datuk bandar .. urus2 hal bandar ..BANDAR BESA ..Hahahaha

She Call Me SyiYeyn ♥ ♥ ♥

okay gamba atas ney jiwang .. Haha how care kan  :)
I LOVE MY FRIENDS .. ta kira la lelaki ke perempuan ... kalau dea kawan BAIK saya .. saya TETAP SAYANG mereka walaupun mereka ta sayang saya ..

they make my day .. they make me smile ^__^

PINK vs GREY .
yo la mesti menang kat cik myaameow HOTsetap tu ..alah hok kaler pink tu ..tnya je sapa2 of coz they will answer ..yeahh that girl in pink .. where the grey ? i can not see her .. =.= LAME!!
kata buta marah .. tapi tu la hakikatnya..

Miss Him T__T

if it happen .....



Now On Dah Settel .. gimik je haishh =.=

Baru je couple dah berlagak megah macam dah kahwin .. HarJad !

Lil bro keluar buat pegi study group plus settlekan projek jeruk buah dea ..
now my turn online mukabuku .. tersentap yeyn bila baca one hapdet status from i girl ney ..


kau just na tegur ngn bf aku?
hello pmpuan, ramai lagi laki kau boleh tegur..
desperate sgt, tuh kat tv pnuh iklan, ON CHAT, ON KAWAN, ON TEMAN!
kau ON je lah..
na sebok bf aku bagai!

Kita Jumpa Lagi .. Alhamdulillah

Salam Jumaat tuk semua .. bersyukur la kita , pada tanggal 25mac kita masih lagi diberi nafas dan tubuh badan yang sihat ..nak kena ulang lagi ke ? yeyn ulang lagi eh

SentapPagi aku dibuatnya

Selamat Pagi Cekgu  ..  
bukan nak bebel pasal sekola pagi pagi ni .. zaman sekola dah berlalu .. haha
okay gini , yeyn citer ney bukan yeyn ney gedik ke , terhegeh2 ke .. if ada individu b'pendapat sedemikian ..okay fine ...go ahead ..yeyn je faham apa yang yeyn rasa .. korang apa tau ..hee
kalau menyampah sila klik [x] ya .. mekasehh   ^___^


hapdethapdet ~~ RESULT ... RESULT

 Hollla semua kesayangans ..
okay fine , yeyn hapdet gak pasal result ..
so after this please la dun make me annoying with you ...haha
ishhh betul ke korang nak tahu sangat result yeyn ney ? ta menyampah ke nanti ..hee

Good Morning & Salam Hari Rabu =.="




click me 

Hey all followers, readers , masked rider , mask man , mashmellow .. honeydew , honey bunny  .....emm semua la rakyat rakyat jelata beta .. korang sehat hari ney ? amacam pagi tadi okay ? cekik apa tadi ?  ^___^
Hari ney yeyn segar sangat tatau apa pasal , then semalam

Dear Abah


 Petang yang agak mendung tapi ta hujanhujan lagi macam semalam dan sebelum yeyn gerak pegi amek wuduk dan solat Asar .. Saya nak buat pengakuan sikit ney .. Ikhlas dari lubuk pendalaman hati kecil saya

Malam Muda Moody


Lets Dance Together .. yawww ^___^

Only 3 Days to go T____T


 Holla bloggers and reader  .. Hujan petang ney , heavy winds .. Bahaya tau .. nanti korang melayang2 macam layang layang putus tali sapa nak tanggung ? haa sendiri bikin sendiri tanggung ye dak ?haha ..
Ehem ehem , mengoda kankan , colour pink ..hee .. bukan benda alah tu jadi persoalan disini ye anak anak ..

INI sebahagiannya .. wahh suka gilaa ^____^

Ladies and Gentleman sekalian ..
here i would like to presents artworks from Dyra Elixer .. hee bravo bravo the her  ^____^
and big thanks for upload and snapping snapped all the photos .. *eh Dyra gula , lagi half jangan lupa upload ASAP tau ..heee *

Salam Jumaat

 Ya ALLAH comelnya baby ni , anak sapa ni ? sila beri pada saya  ..haha ..geramnya tgk muka dea, nak tiomtiom ni .. nak anak comel cam gini bole ?heeee ..


After Midnight



Aku Mahu Bebas

 
I'm wanna Free , Aku Mahu Bebas  ..
i nak jadi macam burung ... flying like a bird , can fly everywhere i like .. 
i can fly around the world *tiputipu* ..
i can "skodeng" people in aeroplane ..hahaha ..
entah apa2 semalam flying without wings .. hahaha
i wanna a pair of wings .. strong wings with magic there , hehe ...

Day By Day



Hola Señoras y Señores:
¿Cómo estás hoy?
¿Cuál es su almuerzo de hoy?
Te quiero
^______________^

Aku terima Nikahnya .....

Salam Jumaat tukk semua reader yang tersayang  ^___^
 kaum lelaki now suspose kat masjid tahukk ..Heeee~

Haa hari2 yang ditunggutunggu / dinantinantikan .. di ? err emm apa2 je la kan yang sewaktu dengannya ..
kalau korang perasan la kan date hari ney 11 March 2011 equal to 11/3/11 ..kan kan ? cantikkan number dia ?

Debaran , Lebaran & Tamparan

Ello evening everyone , everybody , errr  everyday..

i feel free nak blogging la today .. sebab nak updates before my bro's wedd ^__^
dapat kaka ipa lagi .. emm memang la sebab i banyak abang , kot mna pulak nak datang abg ipa kan ? HAHAA ..
tadi la kan , last day packing doorgift .. tiba2 nenek i yang lawa tu buat lawakk .. spontan kua dari mulut dia ..
u know what , " Orang lain yang nak kahwin kita pulak yang teruk" .. then i terus ketawa .. ye la kan , tapi semua tada membebankan pun .. time2 cam ney je dapat berkumpul ramai .. bahagia gile weyhh ... ramai2 berkumpul kat rumah kecik i ..heee~
tu la Tamparan dia ..^__^
tada la saket cam kena penampor kan ?