Tada Rezeki Nak Buat Macam Mana.. Jadi Datuk Bandar Sudaa ^____^


Nak show off kat my Putralam je ni .. Banyakkan ?HAHA ..
perasaan ta city ney serabut T__T mna ada space dah nak tambah houses  T__T


Makin bertambahkan duit tu .. tu ta havest lagi ..Hehehe
please la jangan duk jampi serapah nyampah saya ..Hahaha ..
**ta lama lagi macam nak muak je main ney  =.=


Based on title.yaa yeyn tada rezeki nak keja situ .. sebab yeyn kurang comel kodd  T___Thuwaaa
so macam biasa la jadi datuk bandar .. urus2 hal bandar ..BANDAR BESA ..Hahahaha



Facebook Comment Source : Facebook Comment

2 orang baik ✿:

♥ nana i am ♥ said...

hamboihhhhh~ sonok nye dapat dok umah pastu dapat main gamesss.kat ofis ni tak sempat nak mainnn T__T

Yeyn Mae Ri said...

Hehe .. kelebihan duk rumah selain makan ..hehe
akak pun layan cityville juga ke ?
^__^