Aku tak HOT macam Angelina Jolie




hyee good evening readers .. malam ney i saja bajet nak letak gamba sendiri , salu rembat je minah saleh kat g00gle .... yeah that me , 100%  of me .. hudoh ? buruk ? bajet lawa ? emm tapa tahu dah apa korang cakap ...ta kesah derr .. i sedar .. i ta HOT macam angelina jolie , nak tiru muncung mulut dia pun dah kena maki, siap kasi title macam joyah jolieng .korang gelak apa ??  T___T huh sedihh ~
tapi kan .. i think i'm perfect  ^___^ .. mesti u guys bising kan2 dengan statment tu ? okay okay .. jangan maki kutuk eh .. i think i'm perfect sebab ALLAH beri i cukup sepasang mata , satu hidung yang bole nafas selesa but sometimes macam paip tersumbat , satu mulut , pipi yang comel yang sering di cubit2  =.="  , and and mole yang sweet .. heee perasan jap .. time skola dlu salu kena ejek sbb mole tu tapi ta penah pun terlintas nak buang .. bahagia je rasa  ^___^ .. lagipun dosa kan kalau mengubah ciptaan ALLAH ..





korang penah ada pengalaman buruk ta pasal diri korang ? ta kesah la korang tu lelaki or perempuan..
pengalaman buruk tu means for example korang penah kena reject ..mesti penah kan ? kalau ta penah tu bagus la , mesti korang tu lawa , kacak kan ? heeee~
honestly i penah kena reject sekali . masa form 2 .. adesss muda2 la kena tendang ..
touching gle ouhhh , down tu tayah citer la memang gedebukkk bukkk .. story nyer cam ney , korang tanak baca okay fine , nampak  [x] kat sebelah kanan atas sana ? nampak ? bagus tekan je eh ....
if got someone still interesting wanna read the story , go ahead  ^__^ .. by the way thanks a lot sudi buang masa baca..
okay okay tanak lengah masa , citer dia cam ney ,that time i was in 14 y/o .. i kenal dengan someone ney .. of coz lelaki .. umo dia sekarang around 23 kot ... i know him from Friendster .. he fall in love with me  =.=" sengal kan ? then we are in process la... bla bla bla .. he ask me out .. i said okay .. jum after i finish my class..
 nak jadikan citer i kena tolong fotostat artikel for my class ..i do it because of the teacher .. salu i pegi kedai alone je but that day i ask my neighbour ,so she said okay .. then i go with her..
nahhh i saw him tengah buying some drink at kedai runcit .. perghhh handsome sial , muka macam Adi Putra **pelakon tu**  3 tahun lepas.. HAHAHA .. then i pun pegi la fotostat and ask that boy come to the shop .. first , him like smiling .. try talking to me .. i pun malu2 kambeng cakap juga dgn dia.. heeee    =.=" ..bla bla bla bla..... ta sanggup nak citer sbb SWEET gilakk
i balek rumah.. at night to he langsung ta contact me , i call him , sms him , not respondan.. and i was get ready with the reason .. know what , the reason is i tak HOT .. i burukk .. he rejected me  T_____T sedihhhhh



p/s : nak mintak korang komen pasal gamba i bole ?heee~
sayonaraa~


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: