Aku Mahu Bebas

 
I'm wanna Free , Aku Mahu Bebas  ..
i nak jadi macam burung ... flying like a bird , can fly everywhere i like .. 
i can fly around the world *tiputipu* ..
i can "skodeng" people in aeroplane ..hahaha ..
entah apa2 semalam flying without wings .. hahaha
i wanna a pair of wings .. strong wings with magic there , hehe ...




thats Merong .. Hikayat Merong Mahawangsa .. have you watch it ?hee .. last night i had been watch it .
best ? action movie , lawan2 , bunuh2 , darah mercik sana sini .. memang gempak habis la movie  tu kan..
tada la boring mana , sebab it make us alert , sumting like we feel macam what was goin on next ..haa so tade sempatnya nak tido ..heehehe ..
i love the language they use .. BM , Eng , Chinese , Tamil .. the BM was very classic .. i 'm budak sastera so memang i love it la ..hahaha .. i love the quote that Merong's mother told him .. 

" sampai masa tibanya waktu, redup hati kaum berdua, bila dua jasad bersatu, hidup mati jadi bersama  "


sapa2 yang belum tengok , heyy dudedude and babebabe u have to watch this movie okay .. lets support local film .. really best... 5 stars for it .hehe

pasal aku mahu bebas tu sebab , ayat tu yang banyak kali kedengaran ..hehe .. heyy sapa tamau bebas kalau asyik sengsara saja kan ?haaa





Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: