SentapPagi aku dibuatnya

Selamat Pagi Cekgu  ..  
bukan nak bebel pasal sekola pagi pagi ni .. zaman sekola dah berlalu .. haha
okay gini , yeyn citer ney bukan yeyn ney gedik ke , terhegeh2 ke .. if ada individu b'pendapat sedemikian ..okay fine ...go ahead ..yeyn je faham apa yang yeyn rasa .. korang apa tau ..hee
kalau menyampah sila klik [x] ya .. mekasehh   ^___^




yeyn penah hapdet status mukabuku ..
yeyn nak cari benda tu memang 2,3 hri gak la silap2 makan masa seminggu..da lama bnda ney ..kalau ta silap lepas spm .. means dalam bulan 12 tahun lepas .. emm lama kan ..haa ... msg dea berbunyi cam gini ..
[ Syifa , jom kahwin ] ta cukup dengan msg dea call juga cakap benda yang sama .. *mengeluh kencang* .. korang mesti nak tau kan apa yeyn jawab .. yeyn cakap la kat dea , yeyn kan budak2 lagi .. budak sekola , baru je habes skola .. entah matang ke tidak .... And dea penah bagitau yeyn 2 ,3 tahun dulu..dea kata dea akan datang rumah merisik and terus nak bertunang dengan yeyn masa umo yeyn 18 .. en'nahhh yeyn umo 18 ney kau .. he really meant it   -________-
Jujo yeyn cakap start tahun ney dea rajin contact yeyn ... wondering ? em haa umo dea 25 kot tahun ney ..entah ..haha ... korang patut tahu benda ni , benda apa ? nak taip gtau la ney .. dea tu dah ada girlfriend ..yeyn pun ta faham napa dea beriya-iya sangat nak yeyn .. Nak kata muka yeyn macam Taylor Swift time stairght hair pun ta jugakk ..jauh bebeno tu .adehh ..
last months terjah mukabuku dea.. yeyn ta jumpa pun , em memang sah dea BLOCKyeyn .. pe kejadahnya .. balas balek kot dulu yeyn BLOCK dea sebab tanak dea ganggu   -______-  [ actually yeyn tatau apa status yeyn dengan dea, tapi yeyn ta penah anggap kami ni in relationship pun , sebab dea macam maen2  =.= ]
then guna mukabuku besties .. nahh jumpa pun .. add dea siap approve lagi ... sengal kan ..
so tadi terjah lagi mukabuku dea guna mukabuku besties .. tersentapmaknak..mna ta nye .. dah la BLOCK yeyn , now on yeyn dah faham .. dea da stabil relationship dea dengan girlfriend dea ..ya yeyn tumpang bahagia .. tipu kalau yeyn kata yeyn ta jealous kan ..tapi geram dengan dea , sebab dea tanak jujo sampai sekarang dea ta gtau sapa IKA tu .. tayah explain pnjang lebau pun tapa yeyn dah faham la abang [ i called him abang sebab dea TUA ..] .. dulu siap offer lagi suruh yeyn study kat area kL and stay kat rumah sewa mak dea ..[other house la bukan sebumbung dgn dea] , then dea akan tengok2 yeyn .. sara yeyn ..[ hape kau hingat aku tade ayah ke hape ?]
tadi masa tengok walls dea penuh story about dea dgn girlfriend dea .. penah sekali dea hapdet status ..
[ banyak dugaan , dea juga sering ganggu aku .dalam masa yang sama hubungan aku dengan IKA makin rapat ] .. tuju kat yeyn la tu .. saba je la .. dea yang sering kacau yeyn , yeyn ta kecoh pun .. status tu pun dea dah delete .. rasa diorang dah nak kawen kot .. tengok mesra alam lebih je .. apa apa pun yeyn tetap doakan abang bahagia  ^___^


Facebook Comment Source : Facebook Comment

1 orang baik ✿:

MESSY mOshi said...

alolooo kesian syifa kaaan . org comey mmg begitu la Chill k Heeee