Debaran , Lebaran & Tamparan

Ello evening everyone , everybody , errr  everyday..

i feel free nak blogging la today .. sebab nak updates before my bro's wedd ^__^
dapat kaka ipa lagi .. emm memang la sebab i banyak abang , kot mna pulak nak datang abg ipa kan ? HAHAA ..
tadi la kan , last day packing doorgift .. tiba2 nenek i yang lawa tu buat lawakk .. spontan kua dari mulut dia ..
u know what , " Orang lain yang nak kahwin kita pulak yang teruk" .. then i terus ketawa .. ye la kan , tapi semua tada membebankan pun .. time2 cam ney je dapat berkumpul ramai .. bahagia gile weyhh ... ramai2 berkumpul kat rumah kecik i ..heee~
tu la Tamparan dia ..^__^
tada la saket cam kena penampor kan ?



citer pasal Debaran lak.. my 2nd bro tu ta duduk diam , cam gelisah semacam je.. saket perut la, mengelamun la... .. alah normal kan orang nak kawen , gila ta debar2 lain la kalau dah biasa kawin byk kali ... ney first time , mesti la dupdup dupdup dupdup walaupun rasa bahagia ta terkata ta terkira..kan kan ? nakkkk kawenn jugaaa ! HAHA
Lebaran ?hee bukan nak raya .. Lebaran means senyum lebar2 SEBAB dapat kaka ipa .. weyhh dapat kaka .. kaka tu comel plus dea memang baek ..   ^__^
ney laa hikmah ada abang ramai , then nanti dapat kaka ramai lakk .. Hehehe ..


1st bro n kaka ipa (wife 1st bro) balek semalam , diorang bawak amoi kecik tu sama , ajeee comey bahh ..
naseb baek la kecik lagi ... kalau ta da abes kena lenyekkk2 ..HAHAHA


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: