Good Morning & Salam Hari Rabu =.="




click me 

Hey all followers, readers , masked rider , mask man , mashmellow .. honeydew , honey bunny  .....emm semua la rakyat rakyat jelata beta .. korang sehat hari ney ? amacam pagi tadi okay ? cekik apa tadi ?  ^___^
Hari ney yeyn segar sangat tatau apa pasal , then semalam
nyenyak je zzzzzzzzzzzzzz ... plus sedikit kekecewaan ... tapa tapa , tengok la yeyn merajuk macam mna ..haha ..
bukak je FB , dah de wall posts wish luck and siap pesan suruh bgtau dea result dapat apa ..dehhh ...awak tu pandai sangat tapa la .. npa wish luck ? lain la kalau hari ney baru nak pegi amek SPM .. bukan korang kena doakan ke ..hahaha .. whatever la .. mood makan hilang .. mood gabra , nervous , debar kencang , takut , nangis , jerit , nak lari ..hahaha .. sumpah takut giler .. tadi bangun cool je pastu lama2 dah dupdap dupdap .. siap ada lagi mak sedara call, adehh sepoil le angin pagi ney ..  =.="





Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: