Malam Muda Moody


Lets Dance Together .. yawww ^___^
Hello yaww Good Afternoon.. Yeyn tengah berasap asap kat dapur , em memang sempat la nak blogging .. wekkk .. kalau mak mertua tahu , comfirm beliau reject yeyn bujurbujurnya  ..huhu ..
korang nak tahu yeyn masak apa ? teka la teka la ..hee .. in my mind nak masak sweet sour ikan siakap ..ney garagara ta puas hati kat sebuah restoran ney .. order sweet sour ikan bawal , memang dea bagi ikan bawal TAPI kuah dea bukan sweet sour .. korang tahu apa dea letak ? dea letak sos cili Siam tu yang ada gmba ayam .. LAME gilee .. haa menu kedua nak buat sambal tumis telur rebus .. sorry la nasi lemak tada ..haha ..

MALAM MUDA MOODY
malam muda moody saya semalam .. seronok ? tapun ..sedih je .. sebab ? ala ney bukan pesta malam mudi tu ..ney malam muda MOODY .. haa moody .. 
story dea cam gini haa , semalam masa malam masih muda , around 8 sumting .. yeyn dah rasa ta sedap hati .. ( okay hati memang ta sedap .. )  .  pastu ignore la then byk2 istighfar , orang kata perasaan macam gitu salu mainan iblis je .. yeyn pun pegi solat isyak sekali dengan baca al Quran untuk tenteramkan jiwa ..
pastu pkul 10 lil adek mntak tolong aja dea buat homework .. ( ye saya kaka mithali ..hehe ) .. thenthen sambilsambil tu layan citer Laksaman Doremi .. bla bla bla .. tengok ta habes pun .. pastu lil adek masuk tido pukul 11.30 .. adehhh mana best layan citer cam gini sensorang kan .. yeyn pun chow masuk bilik .. mata ta mengantuk lagi .. terus cakap iPad maen game ..hee .. pastupastu tertibatiba terpandang....jam kat skrin iPad tu .. terus hati berdebar kencang .. mna ta debarnya sebab masa tu dah pukul 12.09midnight .. terpaku kejap ..
feel macam HARI NI je result keluar ..huuuu takut tau ..result keluar esok.. ESOKKK .. tinggal brpa jam je lagi . esok nak pegi pukul bpe entah ..pagi kot ..kalau ikutkan hati petang je ..hehe .. dulu masa amek result UPSR pun dah pegi time petang dlm pkul 2 lebih , time amek result PMR lak pegi seminggu lepas tu ..HAHAHA ... nak amek result SPM tahun depan bole ?? hahaha ...


Attention : nak buat announcement ye anak anak , ibu bapa , makcik pakcik , kekasih kesayangan ...
ESOK tolong la jangan duk membazir kredit anda , melambungkan bil phone anda , duk perabih batery phone saya .. JANGAN ye .. ta salah kalau awak semua ta penah sedar kehadiran saya . TAPI esok je la eh .. lusa tengok keadaan eh ..hehe





Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: