Day By Day



Hola Señoras y Señores:
¿Cómo estás hoy?
¿Cuál es su almuerzo de hoy?
Te quiero
^______________^
lets fly to Sepanyol and lets talk spanish together  ..yeyhh
i'm flying without wings  =.="

Day by Day , as usual la bor-ing .. fb-ing .. blog-ing .. eat-ing .. sleep-ing .. loserr  =.=" what a life la kan ?
^_______^ nak senyum juga even perit sangat ..
minggu ney laen dari yang laen , sbab lil bro tada fly balek kampung , nownow yeyn stay dengan sis in law wa cakap lu .. best ? excited ? syiok? seronok ? err emm of coz la babe dude ..
ney la hikmahnya yeyn ada ramai abg  ^___^ then dapat kaka ramai balek ..heee happy je rsa ..

Day by Day ,today yeyn masak ^____^ .. sounds macam first time kan ?hahahaha , for u guys infomation la kankan .. ney dah ber-time2 dah yeyn masak , ye la saya kan SURIRUMAH fulltime fullhouse la katakan .. Renduuu Putralam la .. hari ney ta sembang pun lagi dengan dea .. salu kalau sembang , soalan wajib dea " masak apa hari ney" ..hehehe ... today yeyn masak , sambal tumis sotong *alergik* , daging goreng ala2 YEYN MAERI *comfirm chef2 kat dunia ta penah buat lagi...hahahaha* andand ikan kembung goreng , nasi juga ta lupa  ^___^

Day by Day , meaning dalam bahasa Malaysia.. hari demi hari ..
YA ALLAH kurang seminggu je lagi , bengongbegong taleh ke postpone je ? ayooo ketaq lutut nihh ..
em tanak amek result , tanak tau pasal result TAPI nak masuk U , boleh dak ? heee ..
kena sepak lajulaju ..hahaha ..
readers dudeduede babebabe yang dimulia2kan doakan2 yeyn eh .. nak nak nak straight 9A's bole ?
heee ... impossible impossible ..




Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: