Bangkit dari gedebukkk !!




HeLLoHaaa semuaa ..

nak ingatkan lagi , Jumaat adalah hari ney , Jumaat adalah penghulu segala hari ..
sentiasalah basahkan bibir u guys dengan zikrullah  ^__^
satu hal dah settle .. Alhamdulillah .. agama Islam juga mengajar agak kita tidak menyakitkan hati sendiri dengan hal2 yang remeh .. Life Must Go On and On .. yeayyy ~!!

2, 3 hari lepas sibuk packing doorgift dengan nenek Mya tersayang & nenek Atie tercinta .. heeee~
thanks eh korang , without korang i hanyut entah ke mana ..HEHEHE .. okay! Alhamdulillah 700 dah siap , so tinggal lagi 200 sumting je lagi .. weekend ney sampai so nenek2 tu kena la hulu bantuan lagi eh ...
2nd bro da promise nak belanja diorg makan .. diorang chapter2 makan ney laju je ..HAHAHA ..

lepak chill dengan gila vavies munya kencang ...HAHAHA .. 2 days ago , gelak gle ta hingan yang ade jirang sebelah .. tahap gelak cam mengilai cam teeeetttt ... the next days, amek kau , i saket tekak ..huuuuu~ tapi kejap je .. naseb baek la  ^___^

siap packing2 doorgift, diorang rajin offer diri nak painting bedroom i ( macam i je yang nak kawen ), i no hal je  ^__^
** time tu da macam wonderpets dah..HAHAHA ..  **


keja sikit , makan aje lebih ..hehe .. tak tak tak , time ney cat ta cukup , tunggu daddy beli ..
p/s : sorry la edit buruk , guna picnik je , photoshop tade  =.="



-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

moral of the story , i started saket tumik kaki , adoiii dem dem ..
tu la asyik ingat nak makan je , saket hati pun makan banyak2 ...HAHA
konon ar nak diet tapi esok tu mecekik ta hingat dunia jugakkkk ..
eh~ tanak tumikk pecahh .. nak pakai heels ta cantik nnt  =.="
okay enough2 , panjang2 pun tade sapa minat nak baca pun , kutuk lagi ada la ..
jommm solat   ^__^



Facebook Comment Source : Facebook Comment

2 orang baik ✿:

She's retarded said...

pandai edit gambar
kekeke

Syifa Syazana said...

huhu .. mana ada .
buruk la..
edit pun guna picnik je
^__^