they make my day .. they make me smile ^__^

PINK vs GREY .
yo la mesti menang kat cik myaameow HOTsetap tu ..alah hok kaler pink tu ..tnya je sapa2 of coz they will answer ..yeahh that girl in pink .. where the grey ? i can not see her .. =.= LAME!!
kata buta marah .. tapi tu la hakikatnya..




Okay Ladies & Gentleman , petang petang i would to persembahan keLAZY yeyn kat korang yang TERmasuk ke entri ni. (ayat mintak penampo ..haha ) ..Arigatogozaimas .. Mekaseh byk2 .. bukan semua yang masuk ke blog Blogger Si Gadiss Yeyn Maeri .. kalau dah masuk tu , comfirm korang orang yang bertuah .. rezeki murah ..  huhu ..ta caya ? haa ikutilah setiap entri hapdet yeyn eh .. yeyn ? korang kutuk kan ? mak bapak bagi nama sedap2 nak jugak panggil nma lain .. =.=" , ada sebab tau , btw cara nak sebut bukan YEN tapi YIN ..faham ?Hahaha

okay2 gamba petak2 kat atas tu gmba semalam.. yeyn keluar dengan cik Myaa tu .. budak tu ada duit keja shopping laa..hahaha .. laen la mcm yeyn .. miskin mama ..heehehe
Location : Jaya Jusco

ney kuar smggu lepas , yeyn ney asyik keluar jalan je kan..haha ..saya bukan ank dato' ..saya kelua atas tujuan release tension .. saya kelua atas sebab bergumbira sama2 kawan .. saya kelua bila ada big SALE je ..Hahaha.. deorang tu semua kawan baek yeyn .. habis 5 thun alam skola menengeh kitorang bersama jadi kawan baek ..sweetkan ?Hehe .. tu Joey & Abi
shopping jalan jalan sambil menyematkan semangat satu Malaysia  ^____^
coolkan ?Hahaha
Location : Sunway Carnival Mall


ney gmba yeyn yang agak serabut sbb yeyn ta suka bergaya .. pakai muat or main redah je ..janji yeyn tutup aurat ..Hehehe .. time ney first time kelua berdua dengan cik Myaa tu .. kekok pun ada padahal kawan baek ..poyokan ..haha
Location : SCM .. (memang tada tmpt laen pun)


emm nmpak sgt yeyn malaskan ..
hahaha ..layan je korang ..
mekaseh sudi datang buang masa kat sini ..



Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: