Rezeki tu ada kat mana mana sahaja ^____^

Hollaa semua .. korang sihat ? dah dinner ke ?


Misal kita pegi intebiu kerja then a week pastu korang kena reject ..
of coz korang down gile kan ? Heee .. just anggap tada rezeki time tu ..
alah macam korang putus cinta gak kan , " bunga bukan sekuntum , kumbang bukan seekor " kankan .. apa apa pepatah patah korang ..Hahaha ..

so just anggap bukan rezeki korang lagi , bukan hari insyaALLAH esok lusa mesti ada punya.. kita kena la sabar .. rezeki tu kat mana mana je ada cuma lambat atau cepat je ..kaannn so chill la  ^__^


korang dah tgk ? kaka Mona yang cantik manes tu mintak tolong yeyn ..okay yeyn TOLONG dea  ^__^
ikhlas tau ..hehe ..lagipun yeyn kan penganggur setia .. so why not im helping her kan ??Haaa
bnda tu bukan susah mana pun ..just create an album then upload stok baru then tagging people ..naahhh easy right ?
nahh .. ni antara2 koleksi untuk bulan april ni.. Stok baru  ^___^

so girls , macek macek , kaka kaka , sedari sedari ..emm sape2 je berminat please add on mukabuku yeyn http://www.facebook.com/syifasyazanaazmi

then klik kat photo album ..
there korang boleh lihat dengan lebih bosau , teliti , quantiti , serta maklumat pasal saiz or harga ..
so jom lepak chill ..

BEFORE tu korang kena la FOLLOW blog yeyn dulu eh  ..
dah FOLLOW ?korang memang the baest ..ada laa rezeki tuk korang  ^____^



Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: