Baru je couple dah berlagak megah macam dah kahwin .. HarJad !

Lil bro keluar buat pegi study group plus settlekan projek jeruk buah dea ..
now my turn online mukabuku .. tersentap yeyn bila baca one hapdet status from i girl ney ..


kau just na tegur ngn bf aku?
hello pmpuan, ramai lagi laki kau boleh tegur..
desperate sgt, tuh kat tv pnuh iklan, ON CHAT, ON KAWAN, ON TEMAN!
kau ON je lah..
na sebok bf aku bagai!





yeyn baru je add dea semalam atas sebab tanak dea salah faham . yeyn "friend" dengan kekasih pujangga dea ..no wonder la yang kekasih pujangga dea tu candidates spm 2010 macam yeyn gak ..
so yeyn tego dea kat fb mamat tu just nak tau result dea..adoiiii .... then perempuan tu LIKE walls tu .. yeyn pun pegi la comment balek said yang yeyn just tego je bukan nak ngorat ...

then dengan status dea tadi yesss yeyn terasa sangat then yeyn pun pegi la PM dea said sorry ..tapi dea ta reply balek pun..alah lantak kau la ..


weh perempuan ! kau tu baru je couple ..belum lagi kahwin .. so tayah berlagak berlakon megah macam dah jadi laki bini .. wadehel la






Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: