Only 3 Days to go T____T


 Holla bloggers and reader  .. Hujan petang ney , heavy winds .. Bahaya tau .. nanti korang melayang2 macam layang layang putus tali sapa nak tanggung ? haa sendiri bikin sendiri tanggung ye dak ?haha ..
Ehem ehem , mengoda kankan , colour pink ..hee .. bukan benda alah tu jadi persoalan disini ye anak anak ..



  1. 3 days ! 3 hari je lagi 2nd bro nak fly pegi Norway nun disana .. buat apa ? dea keja kat sana .. ta lama, 2 bulan je .. adoii mula terasa rindu ... pasney yeyn taleh nak merajuk2 dah la dengan dea.. T____T
  2. lil adek nah you kena sleep alone la..hehe ..3 days je lagi , lil adek genap 12 y/o .. alah kecik nye kamu dekkk ..hehehe ..excited sangat la tu nak tua cepatcepat kan ?hahaha .. gembira la awakk ..
  3. ONLY 3 days to go .. YA ALLAH , news ney yang betul2 sakit jiwa raga bakul tempayan .. memang la masa for study nanti bulan sept , memang lambat TAPI result sijil peksa mustahak dah tergedik2 nak keluar on 23rd MAC ney ..ayoo takut bah .. saya ada perasaan sebab tu saya ta senang duduk and sering sesak dada ..macam ta sanggup je nak pegi amek nanti .. and ta dapat bayangkan apa yang tercacat tercatat kat slip tu ..  T______T nak nangis nak jerit kuat2 ..
readers yang dikasihi sekalian , please pray for me ...  ^____^

p/s : i'm not promise that i will updates story about  result even okay or not  ..


Facebook Comment Source : Facebook Comment