After Midnight





Ya ALLAH , sedihnya , dah cukupcukup la nangis tu .. kunk kering air mata tu nak tadah kat mna dah...
DownDownDownn ..i wanna cry ..
yeyn ta kuat sebenarnya, yeyn lemah , lembik je .. yeyn kuat depan korang sbb korang ta hentihenti bagi semangat kat yeyn .. yeyn ta suka tengok korang sedih sebab yeyn .. yeyn sayang koranggggg ..
after that happen yeyn jadi ta tentu arah , sumone yang tada perasan , love alone , byk dreaming ..
macam nak mati kejap then lahir balek,, jadi baby comel balek  ^_____^

layan perasaan sambil dengar lagu by Ne-yo - never knew i needed .. sbb lagu tu mengingatkan yeyn kat Naquiddin ..heee dea banyak bagi katakata semangat  ^___^


Then layan lagu from Ne-yo jugakk tajuk Dont Get Down Like This .. best sebab buat i lagi tabah ..heeee
After Midnight lagu from Yuna ..best jugakk tapi tade kaitan dengan perasaan .. hahaha

jum cekikkk  ^____________^






Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: