12311




Salam petang tuk semua ..
kepada sapa2 yang tengah makan karipap smbil BW tu jemput2 la bawak kirim sini skit ...haha i muka ta malu ..
12311 i bukan jual nombor ekor ..okay , faham ? hehehe ..

12311 tu means 12Macrh2011 ..haa

my 2nd bro wedding kan sabtu lepas .. okay sorry lambat updates ..macam i lak yang kawen sbb after kenduri tu i pulak pening2 lalat , penat la, letih la , ta cukup rehat la apa la ..hahaha ..
and today alhamdulillah dah okay skit sbb semalam dapat tido and rehat secukup2nya ..
mungkin sbb now cuti skolah kot , tade rushing2 prepare macam2 utk adek pegi skola ..hehe

awalnya nak updates awal tadi tapi tadi teman sis in law pegi shopping grocery , dah tu lunch sekali kat luar sampai la terlajak pukul 3 ke 4 dah ..huhu .. balek2 tu kalut2 solat zohor and and and cityville ..hahah , bendaalah tu pun nak cter gakk ..

okay2 dah melalut2 dah ney .. nanti orang bencinta ..teeeetttt ..heee
now korang layan la beberapa keping gamba masa kenduri tu ..
sorry tau sbb ta upload kat FB , ta minat ..heee  ^____^




tiga gambar atas 2 tu , adalah gmba before the event start  ^__^
means keadaan dewan tu la, and hasil keja sapa tah ..



tengok budabudak ney comey kan ..
girls :: (depan) Shasha , Sara , Aisya
boys:: (depan) Naqib , Mizan , Imran

budakbudak comel ney nak iring pengantinS (ada S sbb pengantin 2 org ) masuk dalam dewan terus ke meja makan ..


ney lah my 2nd bro with wife ..
comey kankan ?
yang belakang my 2nd bro yg wearing baju melayu pink tu , haa that my 3rd bro ..
dea jadi pengapit  ^___^


**2nd bro pandang sini but kakchik pandang sana


 ney pun sama , tayah la kanu ulang byk kali .hehe


**kakchik pandang sini, 2nd bro lak pandang sana ..
emm macammacam..hehe


ney saatsaat nak makan ..heee


ney buah hati ,karangan limpah saya  =.="
comey kan ?
Naqib and Shasha


ney lak gamba bersama nenek yayang ..hehe
Atie and her sister..Feera kot nma..hehe
Myaa meowmeow ta datang ,cian dea tade transpot



haa ney lak bergamba dengan kawan baek i  yang segaksegak ,cuncun , lawalawa and hensem ? ye la...hehe
kalau cakap ta hensem nnt kena sembelih dengan Qistina ..hee
Amir , Qistina & Zafreena  ( i macam ta wujud kan..hehe)


that minah saleh, Lily Reaz or lebih saintifik LOSER .haha
she datang jauh b'coz of me..
lama doe ta jumpa dea,rindu tu tayah story la panjang lebarnya ...


ney pulakkk my ABAH tersayang juga MAMA ...
abah muka letihhh


ney besan , birah (yeke) , menantu , anak , ibubapa ..
err emm apa lagi ..hehe

tu parents kakchik , tu my parents


ney lak time saat penghujung kenduri ..hehe
ye kot ..tah la..

macam biasa la ta arrange pun gambargambar ney , main upload then susun ikut suka hati ..

hee janjijanji i upload gak kankan ?
haaa

Layan jerrrr ..

jum jum nak pegi mencekik spaghetti buatan kakchikkk
can smell good from living room lagi
yaALLAH sedapnya bau ...jumjum
yang jauh tu jemput2 ehh..lalalala~


sebarang pertanyaan or comment langsung je ke NOTE ME or site comment kat bawah ney ..okay
adiosss ~~


Facebook Comment Source : Facebook Comment

3 orang baik ✿:

una badarudin said...

bestnya wedding!

kakteh said...

Nice penceritaan...Mana gambar Mak teh? takda pun...huhuhu...

Yeyn Mae Ri said...

@Mak Teh >
camera syifa gambar kenduri tak banyak la , sebab adek yang guna time ni ..
maaf yer :)