Aku terima Nikahnya .....

Salam Jumaat tukk semua reader yang tersayang  ^___^
 kaum lelaki now suspose kat masjid tahukk ..Heeee~

Haa hari2 yang ditunggutunggu / dinantinantikan .. di ? err emm apa2 je la kan yang sewaktu dengannya ..
kalau korang perasan la kan date hari ney 11 March 2011 equal to 11/3/11 ..kan kan ? cantikkan number dia ?

pandai la diorang arrange date .. my 2nd bro akan bernikah dengan tunang or bakal isteri dea malam ney .. wahh aceyceyhh ..Hehehe ...

Event tu malam ney pukul brpa, i ta sure ..oppss bukan ta amek tau just busy ..Hahaha..
doakan tuk abg i supaya malam ney everythings berjalan dengan lancar dengan izin ALLAH ..Amiin ~!

feeling i sekarang Ya ALLAH excitednya ..heee ..

berharap malam ney everythings berjalan dengan lancar , and esok ada la makan nasi minyak..
sorry la i ta jemput ramai2 sbb bukan i yang kawen ..Hehe ..

okay2 nak chow ney tolong2 apa patut then nak pegi cekik ..lapaa gila  *bila la mau diet ney*


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: