i know that , i can feel it -________-

salam pepagi buta korang .. yeyn on the way nak zzzzzz bambam dah .. suddenly teringat reaction Abah tadi ..
Abah , seriusly Yeyn ta mintak semua ni , yeyn dah berusaha .. ye mungkin usaha yeyn sikit je .. Abah salu cakap itu kita usaha itu la kita dapat . betul tu .. Ya yeyn sodaq lagi tapi i never give up , when i heard a story from 1st bro and auntie .. Abah banyak berkorban untuk kami semua ..  korang mesti wonder apa la yang Abah yeyn berkorban sgt tu .. kalau citer , emm bole berhenti nadi  =.=" .. banyak sangat .. kalau nak pendek citer pun korang cakap yeyn emo sangat lak ..memang touching la story dea .. bia je la ia terpahat terbatu pahat kat dalam lubuk pendalaman hati yeyn .. yeyn akan berusaha buat Abah lebih bahagia dan bangga dengan yeyn .. Yeyn just ada Abah .. You my ONLY one .. sayang Abah sangat sangat dah ta terhingga  ^___^ ..
pasal reaction , yeyn tau Abah macam kecewakan dengan yeyn .. walaupun tade GAGAL tapi Abah mahu yang lebih baikkan .. ha la semua parents nak anak anak dea terbaik ... Yeyn rasa bersalah ... Abah ! Yeyn mintak maaf tau .. langsung tada niat nak buat Abah kecewa .. ini bukan rezeki yeyn mungkin .. mungkin rezeki yeyn di tempat lain ... ALLAH takan uji hambanya if hambanya ta dpat nak atasi dugaan tu  ^___^

Adiosss~ Assalammualaikum  ^____^


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: