Kini Milik Orang



okay i bajet dengan muka i lagi hari ney , bajet bukan maket okayhh ..HAHAHA ..sorry eh , i tau i ta lawa .. tayah duk kutuk eh ..


ney haa yang kini jadi milik orang, i not taken yet ... , kakchik Lina jadi milik abg Faiz , and abg Faiz jadi milik kakchik Lina .. fair and square root kan ? heee sengal je... dah kahwin of coz la kan ..
majlis tadi around pukul 10 malam lebih, then 11 sumting dengan sekali lafaz , 
both of them sah jadi hubby & wifeyyy ..
depa tu comel nak habaq kat hang ..(style penang cakap) ^__^
i snap gamba guna sony cybershot je , tada la DLSR nuu .. bekurun la mau tunggu kalau jadi penggangur cam i .. (ayat mintak nak keja..hahaha)

macam nak penampo ja kan ? ke rasa cam nak sepak ? hahaha ..
gila ouh . ney first time i wearing contact lens ..colour dark brown , btw that my lens eyes colour so orang ta perasan la sangat pun tapi bila dah snap gamba , i was like waterparkkk nampak sangat mata tipu ..hahaha .. japjap nak komen lagi , shawls pun pakai ta betul , make up pun sentuhan tangan sendiri nmpak ler sangat mata tu tipooo ..HAHA .. i kutuk diri sendiri ..
i ta pndai bergaya , apatah lagi make up , hancur babe ..

dahdah mau sleep .. pukul 1.34 pagi ney .. esok kenduri ..
chow kit roadddd , bebeh bebeh dude dude semua ,
Assalammualaikum ^___^


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: