Timbul Masalah Perkauman ( Jealous) -____-


Hey korang , reader blogger facebooker & mereka semua ^___^
hari ni dah hari Jumaat balek , kejap je kan .. adehh day by day , time by time , bye bye ..
so jangan ingat hari makin hari makin muda dan tanpa korang err sapa sapa la termasuk diri yeyn .. mungkin hari makin hari still mengulangi kesilapan yang sama .. haa sedar sedar la sebelum terlambat ye anak anakk ...
jangan ingat rezeki & jodoh je ALLAH tentukan .. ingat juga ajal & maut .. ALLAH juga yang tentukan.. nahhh kalau la kita tahu bila harinya , pukul berapa , kat mna , macam mna , kenapa .....memang sah kita elak kan ye dak ?

tadi tengah ber-skype dengan Faraaa lawaa sambil blog walking blogger blogger hebat ..wahhh depa tu memang hebat .. yeyn ja still terhegeh hegeh merangkak rangkak ..tapa tapa kita slow slow dulu  ^__^

pastu check muka buku ada notification ..

* can u see masalah perkauman kat situ *


sempat lagi duk mengutuk  =.= ..tu belum lagi tengok kat photo album dea ....
adehhh mana korang punya semangat satu Malaysia ? booooo .. bengong tu pun nak kecohh ..
okay fine .. LIM tu memang handsome gila ... time kat skola dulu yeyn je la melayu yang duk admire kat dea .. sebab budak melayu skola yeyn dulu ta minat Cina , India .. Yeyn ney keliling pinggang kawan dengan cina .. amoiii amoii apek apek ..Hahaha
dengan bantuan Inchik google translate yeyn berjaya find out maksud dea , waalaupun ta dapat meaning sepenuhnya ..sebab entah la...maybe inchik google translate ta khatam lagi kot bahasa mandarin ni ..

okay okay berbalik dalam hal tu ..
yang sorg tu mula kata si jejaka tu admire kat lain bangsa , lain agama .. * jelaous ar tu *
then diorang sempat kutuk yeyn then yang sorang lagi tu cakap yang yeyn faham bahasa mandarin ..Hahahaa .. ye saya memang faham .. * Thanks inchik google translate *

yang best and latest dea reply bru tadi , dea back up yeyn okay ..Hahaha ..bahagia gilaa  ^___^




Facebook Comment Source : Facebook Comment

2 orang baik ✿:

the c0lourfull m0nster said...

adoi..
sabo jela..
hahahha
nnt hana aja syifa bahasa korea ok?
ihihihi

Yeyn Mae Ri said...

Hahaha
cool hana ...
bahasa korea best ouhh :)