Gampang !

again ! it happen .. 

perghhh meleleh babe ~!!! cakeeeee ... chocolate cakee .. please laa belanja yeyn . lama gila tak makan kek .
andai la arwah masih hidup .. arwah selalu buat chocolate cake.. sampai sekarang yeyn tak jumpa lagi sesapa yang boleh buat cake sesedap arwah buat ..
memang yeyn tengah emo sekarang nih ..gembira + marah + sedih + kecewa + JEALOUS

1 -yeyn gagal test * sorry abah *

2- budak annoying bagai tu call yeyn lagi .. colour buncho !

3- ehem ehem him 

4-TAPI seronok kan kau rembat dia dari aku ..haleyyy

5- kau baik dengan aku ,tapi diam2 kau musuhi aku ..apa salah aku ??

6-kau nampak baik tapi tak , sorry aku takan pecaya kau lagi

7- kau plastik !

8-worried about him 

9- dia yang salah yeyn lak kena tangguh ..wadahel !

10- kau bodoh depan dia , kau ''tolak'' aku sebab dia..aku rindu kau bodoh!

11- yeyn rindu Mama ♥  T-T



notatapakkakianakgajah: korang faham entri ni ? sorry la hati yeyn bercampur aduk macam nak buat kek ..uli sana uli sini
then tak nampak dah mna telur , mna baking powder tadi ...bla bla bla bla 


mornite deardarling


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: