Bebekalkan sedikit ilmu


Assalammualaikum .. SaLam Jumaat tuk semua.. wahh hari ni semangat nak wish kat korang awal awal..
yipppyy yippyyy

entah la apa yang nak di-excited sangatkan...bukan esok kahwin pun..
yeyn happy bukan sebab nak pegi menuntut ilmu gaib or black .. yeyn ada computer test ni ..alaa yaa yeyn baru nak pegi amek lesen keta.. dah sebulan yeyn tangguh so takan nak tunggu 29 April 2013 kan.. haa so hari ni ..yes Jumaat ..yeyn ada computer..patutnya yeyn tido awal ..tapi ilex dulu mau study sikit ..
stendet der study last last minit ni.. ^____^  *bajet buat muka comel*

doakan yeyn eh ! bebekalkan sedikit ilmu di dalam kepala hotak nak pi jawab exam ..
thanks Khairun Hanis Akmal sebab dia banyak bagi tip tip .. ye yeyn nervous .. dia habis dah ..ilex jaa
alaaa yeyn pun mau chillex macam diorang gak... doakan yeyn LULUS.. kalau lulus boleh bawak korang makan angin kan ..nak nak ? ^____^

okay okay daaa darla darling
Mornitee 



Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: