Smile ^____^

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera
kepada semua reader , blogger , watcher , stalker , err masked rider ?

semua orang busy EXAMM ..adoi rindu lak nak exam duk fikir sorang2 last2 sakit kepala terus tido ..
eh jap jap ..yeyn dah promise dengan abah nak settle kan computer test minggu depan ..err eh eh minggu ni la ..minggu depan tu sebab cakap kat abah minggu lepas . oh gucci ..hari ni isnin .. esok selasa..dah la yeyn postpone benda senang ni 3 minggu dah ..adoii asal la yeyn ni rajin sangat hah ?
by the way , bukan benda ni yeyn nak bebelkan ..macam mna nak buat karangan dalam exam kalau tajuk lain , isi lain ..kankan ? haa


before korang nak baca selanjutnya . korang senyum lebau lebau dulu dalam masa 5 minit ok .. penangan contest Hafiz Zainal la ni ..dia nak senyuman mahal .. agak sapa sapa rasa senyum dia mahal sila join contest dia.. HafizZainal


Thanks to Mary , Myaa , Mr. Abg 
sapa diorang tu ?btw Mr. Abg bukan lelaki masa depan , jangan la nak memandai mandai gossip ..
kang tak pasal pasal yeyn kena tembak dengan gelpreng dia pulak ..adess~

 Ya Allah , terima kasih sangat sangat kau berikan aku sahabat sahabat baik seperti mereka .. Alhamdulillah ..
tiap tiap hari kalau tak gelak guling guling tak sah la dengan diorang ni . kerenah , telatah , songeh-an diorang menceriakan hari hari yeyn .. even yeyn still simpan 'benda' tu dalam hati , masalah bertubi tubi attack yeyn , yeyn tetap happy giler dengan diorang tu .. diorang jugak selalu bagi yeyn semangat kental .. ishh without kesayangan kesayangan yeyn ni apalah jadi kat yeyn .. yeahhh yeyn sayang diorang 

Mary ~ bakal wife Cesc Fàbregas  , kesayangan sama sama
Myaa~ oppss dia artis , twinny i 
Mr. Abg ~ photographer , abg guwaa




Mr. Abg call me Barney ..err because i like purple too much ..tak kisahhh pun ..memang favourite dari kecik kecik lagi
haa jum layan lagu ney , tuk korang laaa 

siap ada malay translation lagi ..




Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: